Stoiximan Super League

Όλα καλά…

Λήξαν θεωρείται το θέμα που προκλήθηκε στις τάξεις της ΑΕΚ στο περιθώριο της κλήρωσης των πλέι οφ ανάμεσα στον Ντούσαν Μπάγεβιτς και τον Σταύρο Αδαμίδη.Εκτονώθηκε η κρίση μετά από αμοιβαίες εξηγήσεις. «Είχα νεύρα», είπε ο προπονητής. «Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στις σχέσεις μας. Μιλήσαμε και για το μέλλον του κυρίου Μπάγεβιτς», τόνισε ο πρόεδρος και πρόσθεσε: «Οι παίκτες είναι υπόλογοι για τις πράξεις τους». Ο ρόλος του Πέτρου Παππά.

Λήξαν θεωρείται το θέμα που προκλήθηκε στις τάξεις της ΑΕΚ στο περιθώριο της κλήρωσης των πλέι οφ ανάμεσα στον Ντούσαν Μπάγεβιτς και τον Σταύρο Αδαμίδη. Οι δύο άνδρες γευμάτισαν παρουσία των κ.κ. Δημητριάδη και Καπετανάκη λίγες ώρες αργότερα και μετά από αμοιβαίες εξηγήσεις οι σχέσεις τους αποκαταστάθηκαν πλήρως. Ο Σερβοέλληνας τεχνικός ήταν δυσαρεστημένος, γιατί θεώρησε πως η διοίκηση τον άφηνε έκθετο μη καλώντας άμεσα σε απολογία τους εννέα παίκτες που νυχτοπερπατούσαν την Παρασκευή. Μετά τις απαραίτητες διευκρινίσεις από τον πρόεδρο της ΠΑΕ, οι δύο τους συζήτησαν σε πολύ καλό κλίμα.

«Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Το επεισόδιο οφείλεται στα δικά μου νεύρα. Εγώ φταίω», δήλωσε εμφανώς ήρεμος ο Ντούσαν Μπάγεβιτς αποχωρώντας από το εστιατόριο, ενώ ο Σταύρος Αδαμίδης αποκάλυψε πως έγινε κουβέντα ακόμη και για ανανέωση συνεργασίας. «Εχουμε συζητήσει για τα πάντα και για το μέλλον του κύριου Μπάγεβιτς», τόνισε, ενώ προανήγγειλε την τιμωρία των παικτών που υπέπεσαν σε πειθαρχικό παράπτωμα, «θωρακίζοντας» τον προπονητή και έκανε κάλεσμα για ενότητα εν όψει των πλέι οφ. «Οι παίκτες είναι υπόλογοι για τις πράξεις τους. Θέλουμε ηρεμία στην ομάδα. Ενωμένοι θα διεκδικήσουμε την πρώτη θέση στα πλέι οφ. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στις σχέσεις μου με τον προπονητή. Τα επεισόδια που έγιναν στο γήπεδο μικραίνουν την ΑΕΚ κι όχι εγώ ή ο κύριος Μπάγεβιτς», τόνισε ο κ. Αδαμίδης.

O Nτούσαν Μπάγεβιτς κλήθηκε να μιλήσει και για τις αποδοκιμασίες μεγάλης μερίδας του κόσμου κατά του Νάτσο Σκόκο. «Δεν συμφωνούμε με τις αποδοκιμασίες σε κάθε παίκτη της ΑΕΚ. Εχω μιλήσει με τον Νάτσο και θα ξαναμιλήσω μαζί του», ανέφερε ο 62χρονος προπονητής.

Καθοριστικό ρόλο στην αποκατάσταση των σχέσεων μεταξύ Μπάγεβιτς-Αδαμίδη διαδραμάτισε ο Πέτρος Παππάς, ο οποίος μόλις ενημερώθηκε για το επεισόδιο επικοινώνησε από το εξωτερικό που βρισκόταν και ζήτησε άμεση ομαλοποίηση της κατάστασης.

Τι προηγήθηκε

Στο περιθώριο της κλήρωσης για τα πλέι-οφ της Σούπερ Λίγκας, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Σταύρος Αδαμίδης, με τον Βασίλη Δημητριάδη κάθισαν στην καφετέρια του ξενοδοχείου. Ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης είδε τον προπονητή της ομάδας να αποχωρεί, χωρίς να δέχεται να συνομιλήσει με τον κ. Αδαμίδη και έτρεξε να τον προλάβει.

«Έλα μέσα να μιλήσετε», ήταν η προτροπή του κ.Δημητριάδη στον Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος εκείνη τη στιγμή επιβιβαζόταν στο αυτοκίνητό του, για να λάβει τη φανερά εκνευρισμένη απάντηση του προπονητή. «Άσε με. Εγώ δεν υπάρχω»…

Στη συνέχεια, η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων και Γραφείου Τύπου της ομάδας, Αγγελική Αρκάδη, προσπάθησε να μεταπείσει τον Ντούσαν Μπάγεβιτς. Τελικά, ο Σερβοέλληνας τεχνικός κατευθύνθηκε στην καφετέρια του ξενοδοχείου. Στάθηκε όρθιος για μισό λεπτό με τους Σταύρο Αδαμίδη και Βασίλη Δημητριάδη και αποχώρησε, εκδηλώνοντας την έντονη δυσαρέσκειά του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x