Stoiximan Super League

Όλα ανοιχτά με Πατέρα!

Έτοιμος για όλα, ακόμη και να προτείνει τον διάδοχό του στην προεδρία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, εμφανίζεται ο Νικόλας Πατέρας. Αυτή τη στιγμή προτεραιότητα για τον 46χρονο εφοπλιστή αποτελεί η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, αφού θέλει η ομάδα να κάνει το νταμπλ και να πάει με δύο σημαντικές επιτυχίες στο επερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ.

Έτοιμος για όλα, ακόμη και να προτείνει τον διάδοχό του στην προεδρία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, εμφανίζεται ο Νικόλας Πατέρας. Αυτή τη στιγμή προτεραιότητα για τον 46χρονο εφοπλιστή αποτελεί η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, αφού θέλει η ομάδα να κάνει το νταμπλ και να πάει με δύο σημαντικές επιτυχίες στο επερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ.

Αυτό αναμένεται να πραγματοποιηθεί μετά τη φιέστα απονομής του πρωταθλήματος. Δηλαδή μετά τις 2 Μαΐου. Το τελευταίο διάστημα ο κ. Πατέρας ετοιμάζει την έκθεση που θα παρουσιάσει στα μέλη του Δ.Σ. με τον απολογισμό της φετινής σεζόν τόσο σε οικονομικό όσο και σε επίπεδο στόχων.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ εμφανίζεται ιδιαίτερα προβληματισμένος από όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες ημέρες και κλονίζουν το πολυμετοχικό σχήμα. Ο 46χρονος εφοπλιστής εμφανίζεται διατεθειμένος να αποχωρήσει από τη θέση του, αν δεν συνεχίσει όπως εκείνος επιθυμεί και οι δυσάρεστες καταστάσεις συνεχιστούν στο μέλλον.

Όπως αναφέρει η «SportDay», ή θα συνεχίσει χωρίς αμφισβήτηση προς το πρόσωπό του στη διάρκεια της χρονιάς ή μπορεί και ο ίδιος να προτείνει άλλον πρόεδρο στο Δ.Σ.! Αυτή τη στιγμή όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά και εκείνο που προέχει η ομάδα είναι να πάει συγκεντρωμένη στον τελικό του Κυπέλλου.

Από την πλευρά του, ο Ανδρέας Βγενόπουλος προσπαθεί να βρεθεί μια λύση, μετά τη δημοσιοποίηση των πρακτικών. Η επαφή του «Mr. MIG» με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη και τον Νικόλα Πατέρα κινείται προς αυτή την κατεύθυνση. Εν τω μεταξύ, ο Παύλος Γιαννακόπουλος αρνείται συνεχώς ότι μπορεί να είναι ο επόμενος πρόεδρος, τα σενάρια, όμως, τον θέλουν υποψήφιο πρόεδρο αν αποχωρήσει ο Πατέρας, με έτερο υποψήφιο τον Γιάννη Βαρδινογιάννη του Σήφη.

Στο αγωνιστικό μέρος, ο Νίκος Νιόπλιας έχει διλήμματα όσον αφορά κάποιες θέσεις στην άμυνα και στο κέντρο. Ο Μακεδόνας τεχνικός θα κάνει τις δοκιμές του στη σημερινή και αυριανή προπόνηση. Όσον αφορά τον Γιούρκα Σεϊταρίδη, χθες εγκατέλειψε στο τέλος την προπόνηση με ενοχλήσεις στον προσαγωγό και το πιο πιθανό είναι να μείνει εκτός στον τελικό του Κυπέλλου Hellas OnLine.

Ο 45χρονος προπονητής θα χρησιμοποιήσει όσους είναι απόλυτα έτοιμοι να παίξουν και δεν έχουν το παραμικρό πρόβλημα. Εντός της ημέρας ο Σεϊταρίδης θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις, αλλά πολύ δύσκολα θα είναι ετοιμοπόλεμος για τον τελικό.

Ως εκ τούτου, στα άκρα της άμυνας θα παίξουν ο Βύντρα (δεξιά) και ο Σπυρόπουλος (αριστερά), την ώρα που οι Τζόρβας, Κατσουράνης, Σιμάο, Ζιλμπέρτο, Νίνης, Σισέ και Λέτο θεωρούνται σίγουροι ότι θα παίξουν. Υπάρχουν δύο θέσεις που παίζονται, με το προβάδισμα να το έχουν οι Καντέ, Καραγκούνης, αλλά και με τους Σαριέγκι, Σαλπιγγίδη να έχουν σημαντικές πιθανότητες.

* Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εν όψει του τελικού του Κυπέλλου με τον Αρη, σε συνεργασία με τη διοργανώτρια αρχή ΕΠΟ και τη χορηγό εταιρεία Hellas on Line, πραγματοποιεί σήμερα συγκέντρωση για ΜΜΕ. Συγκεκριμένα, στις 16:30 μ.μ. στην Παιανία, πριν αρχίσει η προπόνηση, θα μιλήσουν για το παιχνίδι με τους Θεσσαλονικείς ορισμένοι ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x