Stoiximan Super League

Μπάντοβιτς: «Έπρεπε να τελειώσουμε νωρίτερα!»

Η σημερινή εμφάνιση του Ολυμπιακού στη νίκη επί της ΑΕΚ δεν θα μπορούσε να αφήσει ανικανοποίητο τον Μπόζινταρ Μπάντοβιτς. «Σίγουρα όταν χάνεις τόσες ευκαιρίες πρέπει να τελειώνεις το παιχνίδι βάζοντας πολλά γκολ και να μην φτάνεις στο τέλος με τον κίνδυνο να σε ισοφαρίσει ο αντίπαλος», επισήμανε, ο τεχνικός των Πειραιωτών εκφράζοντας ένα μικρό παράπονο για την αστοχία των παικτών του στην τελική προσπάθεια.

Η σημερινή εμφάνιση του Ολυμπιακού στη νίκη 2-1 επί της ΑΕΚ δεν θα μπορούσε να αφήσει ανικανοποίητο τον Μπόζινταρ Μπάντοβιτς.

«Σίγουρα όταν χάνεις τόσες ευκαιρίες πρέπει να τελειώνεις το παιχνίδι βάζοντας πολλά γκολ και να μην φτάνεις στο τέλος με τον κίνδυνο να σε ισοφαρίσει ο αντίπαλος», επισήμανε, ο τεχνικός των Πειραιωτών εκφράζοντας ένα μικρό παράπονο για την αστοχία των παικτών του στην τελική προσπάθεια.

«Δεν έχω εικόνα», ανέφερε για το πέναλτι που κέρδισε η ΑΕΚ, με το οποίο ισοφάρισε προσωρινά ο Τζεμπούρ.



Οι δηλώσεις του Μπάντοβιτς:

-Για την εικόνα των ποδοσφαιριστών του: «Σίγουρα ήταν μία πολύ σημαντική νίκη. Κατά διαστήματα παίξαμε πολύ καλά, ιδιαίτερα στις αρχές των ημιχρόνων με πάρα πολλές ευκαιρίες. Υπήρχε διάστημα, μετά το πέναλτι, που χάσαμε την προσοχή μας. Υπήρχαν και ευκαιρίες για την ΑΕΚ να σκοράρει. Σίγουρα όταν χάνεις τόσες ευκαιρίες πρέπει να τελειώνεις το παιχνίδι βάζοντας πολλά γκολ και να μην φτάνουμε στο τέλος με τον κίνδυνο να ισοφαρίσει ο αντίπαλος. Όλα αυτά τα παιχνίδια είναι ντέρμπι.

-Για την επιστροφή του Ντάτολο: «Μιλήσαμε πολλές φορές τον τελευταίο καιρό, ήταν συγκεντρωμένος στις προπονήσεις, ήταν δική μου απόφαση πότε θα παίξει και πότε όχι. Έκανε ένα καλό παιχνίδι και προσπάθησε πολύ. Επίσης, ο Ντουντού σίγουρα μας έχει λείψει πολύ. Ο Ολυμπιακός είναι διαφορετικός με τον Βραζιλιάνο μέσο στην ενδεκάδα του».

-Για το πέναλτι που κέρδισε η ΑΕΚ: «Δεν έχω εικόνα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x