Stoiximan Super League

Ρεβάνς!

Μονόδρομο αποτελεί για τον Ολυμπιακό η νίκη στο σημερινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ (16:45, www.sport-fm.gr / NovaΣΠΟΡ FM 94,6 / ΝΕΤ). Οι Πειραιώτες μπήκαν σε περιπέτειες με την ήττα στην Τούμπα και τώρα χρειάζονται πάση θυσία το «τρίποντο» στην έδρα τους, προκειμένου να έχουν ελπίδες για την έξοδο στα προκριματικά του Champions League.

Μονόδρομο αποτελεί για τον Ολυμπιακό η νίκη στο σημερινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ (16:45, www.sport-fm.gr / NovaΣΠΟΡ FM 94,6 / ΝΕΤ).

Οι Πειραιώτες μπήκαν σε περιπέτειες με την ήττα στην Τούμπα και τώρα χρειάζονται πάση θυσία το «τρίποντο» στην έδρα τους, προκειμένου να έχουν ελπίδες για την έξοδο στα προκριματικά του Champions League.

Υπενθυμίζεται ότι αν οι «ερυθρόλευκοι» επικρατήσουν των Θεσσαλονικέων, σε περίπτωση ισοβαθμίας υπερτερούν λόγω της θέσης που κατέλαβαν στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Το πλάνο του Μπάντοβιτς

Μόνο η θέση του επιθετικού έχει παραμείνει ανοιχτή όσον αφορά την ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς προτίθεται να τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Νικοπολίδη και στην άμυνα, από δεξιά προς αριστερά, τους Πάντο, Αβραάμ Παπαδόπουλο, Μέλμπεργκ και Μπράβο. Στο κέντρο θα αγωνιστούν ο Μαρέσκα και ο Ντουντού, έχοντας στα πλάγια τον Όσκαρ και τον Τοροσίδη. Πιο μπροστά θα παίξει ο Λούα Λούα και στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ένας εκ των Μήτρογλου ή Ντάρμπισαϊρ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Πάρντο, Γκαλίτσιος, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Γιάννης Παπαδόπουλος, Λεονάρντο, Λεντέσμα και Βαλεριάνος. Εκτός έμειναν οι Ζεβλάκοφ, Ντιόγο, Ζαϊρί, Ντάτολο και Γκαλέτι. Μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ, οι παίκτες του Ολυμπιακού εμφανίζονται αποφασισμένοι να νικήσουν σήμερα και να αποδείξουν ότι είναι καλύτεροι από τους «ασπρόμαυρους». Ωστόσο, θέλουν τους οπαδούς στο πλευρό τους και θα κάνουν ό,τι περνάει από τα… πόδια τους για να τους χαροποιήσουν.

«Ο Εντσο είναι καλά στον Ολυμπιακό»

Δεν τίθεται θέμα αποχώρησης του Έντσο Μαρέσκα από τον Ολυμπιακό, όπως δήλωσε ο Καντίντο Φορτουνάτο στη «SportDay»: Συγκεκριμένα, ο μάνατζερ του Ιταλού χαφ δήλωσε: «Δεν είναι αλήθεια όλα αυτά που ακούγονται. Ο Εντσο είναι καλά στον Ολυμπιακό και δεν έχει τεθεί θέμα αποχώρησής του. Ο Ολυμπιακός δίνει ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, είναι κάτι σαν τελικός για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και ο Εντσο ασχολείται μ' αυτό το ματς. Θέλει πολύ να βοηθήσει τον Ολυμπιακό να κερδίσει. Μιλήσαμε και μου είπε ότι "πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε". Ο Εντσο έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και δεν έχει τεθεί θέμα αποχώρησής του, ούτε είναι δυσαρεστημένος».

* Ο μάνατζερ του Χεσούς Ντάτολο, Μαρσέλο Σιμονιάν, δήλωσε στο «Tuttomercatoweb»: «Για τον Ντάτολο ενδιαφέρονται δύο ευρωπαϊκές ομάδες, αλλά πρώτα πρέπει να μιλήσουμε με τη Νάπολι, όπου ανήκει ο παίκτης. Για τον Ολυμπιακό; Η Ελλάδα περνάει μια δύσκολη κατάσταση και δεν νομίζω ότι θα παραμείνει άλλο εκεί».

* Η διοίκηση διέψευσε τη φήμη ότι τις επόμενες ημέρες θα είχε επαφή με τον Ιταλό μάνατζερ Αλεσάντρο Μότζι, επαναλαμβάνοντας ότι προτεραιότητα αποτελούν τα πλέι οφ. Οι διοικούντες την ΠΑΕ θέλουν η ομάδα να κατακτήσει την πρώτη θέση και τονίζουν ότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τίποτα άλλο στον Ολυμπιακό. Ο Σωκράτης Κόκκαλης θέλει πρώτα να τελειώσουν τα πλέι οφ και μετά θα ασχοληθεί με τα υπόλοιπα θέματα της ομάδας.

* Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο ο κ. Κόκκαλης να περάσει σήμερα από τις εγκαταστάσεις του Ρέντη και να μιλήσει στους παίκτες μερικές ώρες πριν από τον κρίσιμο αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x