Stoiximan Super League

Ντιντάν: «Θέλω Παναθηναϊκό!»

Την επιθυμία να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό εξέφρασε ο Αρούνα Ντιντάν. Ο Ιβοριανός επιθετικός της Λανς τόνισε πως άναψε το πράσινο φως στον μάνατζέρ του για να προχωρήσει τις επαφές με τους «πράσινους» και εξέφρασε τη σαφή προτίμησή του σε μία ομάδα που αγωνίζεται στο Champions League και διεκδικεί τίτλους. «Ενδιαφερόμαστε για τον Σαρ», ο Κώστας Αντωνίου.

Την επιθυμία να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό εξέφρασε ο Αρούνα Ντιντάν. Ο Ιβοριανός επιθετικός της Λανς τόνισε πως άναψε το πράσινο φως στον μάνατζέρ του για να προχωρήσει τις επαφές με τους «πράσινους» και εξέφρασε τη σαφή προτίμησή του σε μία ομάδα που αγωνίζεται στο Champions League και διεκδικεί τίτλους.

«Ο μάνατζέρ μου με ενημέρωσε ότι είχε επαφή με τον Παναθηναϊκό. Δεν ξέρω πόσο σοβαρό είναι το ενδιαφέρον της ομάδας, αλλά του είπα να προχωρήσει γιατί ενδιαφέρομαι πραγματικά. Είναι προφανές ότι θα επέλεγα τον Παναθηναϊκό, καθώς είναι μια ομάδα που θα λάβει μέρος στο Champions League και διεκδικεί σταθερά το ελληνικό πρωτάθλημα. Είναι δύσκολο να το κάνεις αυτό με κάποια ομάδα πλην των τεσσάρων πρώτων στην Αγγλία και πραγματικά με συναρπάζει αυτή η προοπτική. Αν ο Παναθηναϊκός συμφωνήσει με τη Λανς, θα γίνει η προτεραιότητά μου. Ξέρω πολλά για την ομάδα. Δεν βιάζομαι για να αποφασίσω για το μέλλον μου. Υπάρχει χρόνος. Είμαι βέβαιος πως θα αποφασίσω πριν το Μουντιάλ», τόνισε ο 29χρονος άσος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x