Stoiximan Super League

Μαρτσένα, αλλά και… Ζίγκιτς!

Το ενδιαφέρον για την απόκτηση του Κάρλος Μαρτσένα από τον Παναθηναϊκό είναι δεδομένο, αλλά δεν αποκλείεται ο Ισπανός αμυντικός να έρθει με… παρέα από τη Βαλένθια. Όπως αναφέρει η «SportDay», στους νταμπλούχους έχει προταθεί ο Νίκολα Ζίγκιτς, που ίσως απασχολήσει σοβαρά. Αυξημένες οι πιθανότητες παραμονής του Νικόλα Πατέρα στην προεδρία.

Το ενδιαφέρον για την απόκτηση του Κάρλος Μαρτσένα από τον Παναθηναϊκό είναι δεδομένο, αλλά δεν αποκλείεται ο Ισπανός αμυντικός να έρθει με… παρέα από τη Βαλένθια. Όπως αναφέρει η «SportDay», στους νταμπλούχους έχει προταθεί ο Νίκολα Ζίγκιτς και από τη στιγμή που υπάρχει πρόθεση για την απόκτηση ενός ακόμη φορ κλάσης, ίσως η περίπτωσή του απασχολήσει σοβαρά τους «πράσινους».

Ο 29χρονος δίμετρος (κυριολεκτικά, αφού έχει ύψος 2,02μ.) επιθετικός είχε φέτος 10 γκολ σε 29 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τις «νυχτερίδες». Δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2012, αλλά εκτιμάται πως με ένα ποσό της τάξεως των τριών εκατ. ευρώ μπορεί να αποκτηθεί. Όλα αυτά φυσικά πριν το Μουντιάλ, καθώς είναι στην αποστολή της Σερβίας και είναι πολύ πιθανό με τις εμφανίσεις του να αυξήσει την τιμή του. Ο πρόεδρος της Βαλένθια, Μανουέλ Γιορέντε, δεν απέκλεισε κι άλλες πωλήσεις παικτών μετά από αυτή του Νταβίντ Βίγια στην Μπαρτσελόνα έναντι 40 εκατ. ευρώ. Στη λίστα των υπό παραχώρηση παικτών είναι και ο Κάρλος Μαρτσένα, που μπορεί να αποκτηθεί με περίπου δύο εκατ. ευρώ, ενώ το δικό του κασέ δεν ξεπερνά το ενάμιση εκατ. ευρώ.

Αυξημένες οι πιθανότητες παραμονής Πατέρα

Λίγες ώρες απομένουν πλέον για την κρίσιμη συνεδρίαση του ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Όσο πλησιάζουμε στη συνάντηση της Παρασκευής, αυξάνονται οι πιθανότητες παραμονής του Νικόλα Πατέρα στην προεδρία, αφού πλέον υπάρχει επικοινωνία με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, ενώ ποτέ δεν έπαψε αυτή με τον Ανδρέα Βγενόπουλο. Ο νυν πρόεδρος της ΠΑΕ φαίνεται πως μπορεί να αλλάξει στάση και να αποχωρήσει από τη θέση του μόνο αν δεχτεί προσωπική επίθεση. Με ενδιαφέρον αναμένεται η στάση του Παύλου Γιαννακόπουλου στο συμβούλιο, καθώς οι σχέσεις του με τον Νικόλα Πατέρα δεν είναι καλές μετά από όσα συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες.

Το ΔΣ της Παρασκευής δεν θα αποφασίσει για την προεδρία της ΠΑΕ (αν και ο Νικόλας Πατέρας θα πάρει μάλλον αύριο την τελική του απόφαση). Στην ατζέντα είναι ο αγωνιστικός απολογισμός για τη φετινή περίοδο, με τον Κώστα Αντωνίου να αναλύει τα πεπραγμένα, αλλά και τα μεταγραφικά πλάνα, όπου πληροφορίες αναφέρουν πως γίνεται εισήγηση για απόκτηση ενός στόπερ κι ενός φορ κλάσης, καθώς επίσης ενός αριστερού μπακ και υπό προϋποθέσεις ενός χαφ, με μπάτζετ που δεν θα ξεπερνά τα 8 εκατ. ευρώ. Παράλληλα θα παρουσιαστεί η οικονομική έκθεση της Delloite, που θα παρουσιάσει έλλειμμα 5 εκατ. ευρώ, ενώ αναμένεται να αποφασιστεί αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 15 εκατ. ευρώ.

* Ο Νίκος Νιόπλιας δεν θα κάθεται στον πάγκο του Παναθηναϊκού στο φιλικό της Κυριακής με την Μπενφίκα στο Τορόντο, καθώς βρίσκεται ήδη στη Μαδρίτη για να παρακολουθήσει τον τελικό του Champions League. Βαζέχα και Ιορδανίδης θα είναι το τεχνικό δίδυμο στο ματς με τους «αετούς» της Λισαβόνας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x