Stoiximan Super League

Με Μπάντοβιτς στην «πρώτη»

Με τον Μπόζινταρ Μπάντοβιτς και τους παίκτες που έδωσαν το "παρών" στην σημερινή τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού θα βρεθούν και στην πρώτη συγκέντρωση ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν και των προκριματικών για το Europa League.

Ένα από τα ερωτηματικά που υπάρχουν στον Ολυμπιακό μετά από την απόφαση της σημερινής συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου είναι και το ζήτημα του προπονητή αλλά και των παικτών που θα δώσουν το «παρών» στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Εκτός συγκλονιστικής περίπτωσης- στις 14 Ιουνίου στο Ρέντη θα βρεθούν όσοι ήταν και στην τελευταία προπόνηση που έγινε σήμερα, φυσικά εκτός των διεθνών που θα συμμετέχουν με τις Εθνικές τους ομάδες στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Η θέση του Σωκράτη Κόκκαλη όταν τέθηκε ζήτημα στο σημερινό Δ.Σ. ήταν ξεκάθαρη. Μέχρι τις 14 Ιουνίου δεν λήγει κανένα συμβόλαιο που έχει παίκτης, καθώς η λήξη τους ορίζεται στις 30 Ιουνίου.

Έτσι τόσο οι παίκτες που δεσμεύονται απέναντι στους «ερυθρόλευκους», όσο και ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς που δεν έχει ενημερωθεί για κάποια αλλαγή, θα βρίσκονται στο «πρώτο» ραντεβού της ομάδας.

Μέχρι τότε, δεν πρέπει να περιμένουμε κάποια εξέλιξη στα αγωνιστικά θέματα…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x