Stoiximan Super League

«Δεν θέλει να συνεχίσει μόνος του ο Κόκκαλης»

Κρίσιμη χαρακτήρισε την περίοδο που διανύουμε για τον Ολυμπιακό ο πρώην πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Λεωνίδας Θεοδωρακάκης, μιλώντας στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6, ενώ τόνισε πως ο Σωκράτης Κόκκαλης δεν θέλει να φύγει από τη διοίκηση του συλλόγου, αλλά να βρει ανθρώπους που θα τον βοηθήσουν στο έργο του.

Κρίσιμη χαρακτήρισε την περίοδο που διανύουμε για τον Ολυμπιακό ο πρώην πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Λεωνίδας Θεοδωρακάκης, μιλώντας στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6, ενώ τόνισε πως ο Σωκράτης Κόκκαλης δεν θέλει να φύγει από τη διοίκηση του συλλόγου, αλλά να βρει ανθρώπους που θα τον βοηθήσουν στο έργο του.

«Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε μία κρίσιμη περίοδο, αλλά είμαι αισιόδοξος πως θα βρεθεί λύση. Ο κύριος Κόκκαλης ήταν βαθιά πικραμένος και θα έλεγα απογοητευμένος από τη συμπεριφορά του κόσμου τον τελευταίο καιρό στο γήπεδο, αλλά και από αυτά που ακούει και όσα γράφονται. Θέλησε να δώσει το στίγμα της δικής του θέσης. Δεν θέλει να συνεχίσει μόνος του, αλλά να υπάρχουν κι άλλα άτομα που θα συνεισφέρουν για να αναλάβουν από κοινού. Δεν θέλει να βγει από τη διοίκηση, δεν μου έδωσε αυτή την αίσθηση. Αυτό άλλωστε είναι και το συμφέρον του Ολυμπιακού, γιατί τόσα χρόνια απέκτησε εμπειρίες που είναι χρήσιμες και θα πρέπει να περάσουν στους νέους που πιθανόν θα μπουν στη διοίκηση», τόνισε.

Πολλοί έκαναν λόγο για κίνηση τακτικής από τον πρόεδρο της ΠΑΕ, αλλά ο κ. Θεοδωρακάκης διαφωνεί. «Δεν μπορώ να πω ότι είναι μπλόφα, από τη στιγμή που είναι υπαρκτό το ενδιαφέρον κάποιων επενδυτών. Ο κ. Αγγελόπουλος δεν είχε προχωρήσει βέβαια σε συζητήσεις πέρσι και δεν ξέρω πως θα κινηθεί τώρα, που καλούνται όσοι θέλουν να συνεισφέρουν. Ο κ. Λαυρεντιάδης μπορεί να μπει στη διοίκηση και να συνεισφέρει, γιατί έχει το 50% της ‘Καραϊσκάκης ΑΕ’ και είναι αλληλένδετο με την καλή πορεία της ομάδας».

Πολύς λόγος έχει γίνει για την αποτίμηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ώστε να γνωρίζουν οι ενδιαφερόμενοι πόσα χρήματα απαιτούνται για να μπουν στο μετοχικό σχήμα. «Είχαν γίνει δύο αποτιμήσεις της ΠΑΕ παλαιότερα, μία για 70 εκατ. και μία για 120-130 εκατ. ευρώ. Θα βγει μια νέα αποτίμηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, που θα είναι μεγαλύτερη από ό,τι νομίζει ο καθένας. Μπορεί να μην είναι πάνω από 130, αλλά δεν θα είναι κάτω από 70 εκατ. ευρώ», είπε ο Λεωνίδας Θεοδωρακάκης.

Για το ενδεχόμενο να αναθέσει ο Σωκράτης Κόκκαλης την προεδρία της ΠΑΕ σε κάποιον τρίτο, είπε: «Δεν γνωρίζω τις προθέσεις του, αλλά ο άνθρωπος που πιθανώς επιλεγεί θα είναι κάποιος που ο κ. Κόκκαλης γνωρίζει καλά και θα του έχει εμπιστοσύνη για να διοικεί».

Τέλος, μιλώντας για το πώς θα μεταμορφωθεί αγωνιστικά ο Ολυμπιακός, δήλωσε: «Δεν ξέρω αν ένας νέος προπονητής θα δεχτεί να παραμείνουν οι περισσότεροι από αυτούς τους παίκτες. Το πιθανότερο είναι να ζητήσει την ανανέωση του έμψυχου δυναμικού και θα είναι φυσιολογικό μετά από αυτή τη χρονιά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x