Stoiximan Super League

Γιαννακόπουλος: «Φεύγει αυτός, φεύγω κι εγώ»

Υπέρ της παραμονής του Νικόλα Πατέρα τάχθηκε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος με δηλώσεις του μετά από την συνεδρίαση του ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. «Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει», ήταν το σχόλιο του εκπροσώπου του Ερασιτέχνη, ο οποίος έκανε γνωστό πως σύσσωμο το ΔΣ δεν έκανε δεκτή την απόφαση του προέδρου και κατέληξε… «Εάν φύγει αυτός, τότε φεύγω και εγώ. Το συμφέρον της ομάδας είναι να παραμείνει»…

Υπέρ της παραμονής του Νικόλα Πατέρα τάχθηκε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος με δηλώσεις του μετά από την συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. «Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει», ήταν το σχόλιο του εκπροσώπου του Ερασιτέχνη, ο οποίος έκανε γνωστό πως το ΔΣ δεν έκανε δεκτή την απόφαση του κ.Πατέρα.

«Παρακάλεσα τον κ.Πατέρα να μείνει. Όλοι μας δεν κάναμε δεκτή την παραίτησή του. Είναι όμως μονομερής πράξη και όσο αυτός επιμένει, τότε δεν μπορεί να αλλάξει τίποτα», πρόσθεσε και ξεκαθάρισε ότι «εάν φύγει αυτός, τότε, φεύγω κι εγώ».

«Ένας άνθρωπος που έχει πετύχει, δεν μπορεί να φεύγει. Εγώ να αναλάβω; Ποτέ!», τόνισε.

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, μάλιστα, ξεκαθάρισε τη θέση του από αυτή του αδελφού του, Παύλου… «Άλλο σημαίνει Παύλος και άλλο σημαίνει Θανάσης. Αυτό που πίστευα ότι έπρεπε να πω, το είπα», πρόσθεσε και σχολίασε:

«Αν θέλουμε να πούμε την πραγματικότητα, τότε, εγώ πιστεύω ότι η πολυμετοχικότητα δεν κάνει καλό στον Παναθηναϊκό. Είναι τέσσερις άνθρωποι, δυναμικοί. Ή θα είμαστε όλοι μαζί τώρα που ο Ολυμπιακός πέφτει για να κάνουμε μία δυναστεία στο ποδόσφαιρο όπως έχουμε και στο μπάσκετ, ή…. Το συμφέρον της ομάδας είναι να παραμείνει ο Πατέρας στην προεδρία», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x