Stoiximan Super League

Ολομέτωπη επίθεση σε «Τζίγκερ»

Πόλεμος μεταξύ Βγενόπουλου και Βαρδινογιάννη στον Παναθηναϊκό! Ο «Mr MIG» με ανακοίνωσή του απαντά σε αυτή του «Τζίγκερ». «Τα ‘κορόιδα’ είναι έτοιμα να προσφέρουν χρήματα για να γιγαντώσουν την ομάδα και όχι την ήδη γεμάτη τσέπη του κ.Βαρδινογιάννη», αναφέρει.

Πόλεμος μεταξύ Ανδρέα Βγενόπουλου και Γιάννη Βαρδινογιάννη στον Παναθηναϊκό! Ο «Mr MIG» με ανακοίνωσή του απαντά σε αυτήν του «Τζίγκερ». «Τα ‘κορόιδα’ είναι έτοιμα να προσφέρουν χρήματα για να γιγαντώσουν την ομάδα και όχι την ήδη γεμάτη τσέπη του κ. Γιάννη Βαρδινογιάννη», αναφέρει και προσθέτει: «Καλούνται οι τσάτσοι να βοηθήσουν τις προσπάθειες του κ.Βαρδινογιάννη τώρα που θα μείνει πάλι μόνος του στον Παναθηναϊκό. Άλλωστε έχει αποδείξει ότι με προέδρους της ‘εμπιστοσύνης’ του, με προπονητές και τεχνικούς διευθυντές νεροκουβαλητές, με φιστίκια για μεταγραφές και με αριστοτεχνικούς χειρισμούς στο θέμα του γηπέδου, η επιτυχία είναι εξασφαλισμένη».

Η δήλωση του Ανδρέα Βγενόπουλου, που από πολλούς ερμηνεύεται ως το τέλος στην εποχή της πολυμετοχικότητας, ήρθε περίπου τρεισήμισι ώρες μετά την ανοικτή επιστολή του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, με την οποία καλούσε κάθε ενδιαφερόμενο να κάνει πρόταση για αγορά του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών, ειδάλλως να σωπάσει και να ανταποκριθεί στα καθήκοντα που προβλέπονται από το ποσοστό των μετοχών που κατέχει.

Η δήλωση του Ανδρέα Βγενόπουλου:

«Επιτέλους οι μάσκες έπεσαν. Οι κ. Γιάννης Βαρδινογιάννης θέλει να πάρει λεφτά στην τσέπη για να πουλήσει τον Παναθηναϊκό που υπεραγαπά. Για να φθάσουμε μέχρι εδώ στήθηκε ένα απίθανο επικοινωνιακό παιχνίδι, από τη δήθεν αύξηση κεφαλαίου 40-50 εκατ. Ευρώ που θα κάλυπτε ο μεγαλομέτοχος και που κατέληξε στα 15 εκατ. Ευρώ, μέχρι τις αποτιμήσεις που δείχνουν ένα Παναθηναϊκό super-ζημιογόνο και ταυτόχρονα να αποτιμάται πάνω από 100 εκατ. Ευρώ, γιατί άραγε;

Είναι λυπηρό ότι τη στιγμή που η πολύμετοχικότητα με πρόεδρο-ηγέτη τον κ. Νίκο Πατέρα πέτυχε απολύτως, αντί να συνεχίζουμε βάζοντας όσα λεφτά χρειάζονταν για διακρίσεις όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη, ο κ. Γιάννης Βαρδινογιάννης χρησιμοποιεί ως μέσο πίεσης το πισωγύρισμα του Παναθηναϊκού με την απομάκρυνση του επιτυχημένου Προέδρου, την μείωση των συμβολαίων και τις πενιχρές μεταγραφές, προκειμένου να πάρει χρήματα από τα «κορόιδα» που έχουν ήδη βάλει 67 εκατ. Ευρώ χωρίς καμία αποτίμηση και μόνο από τη αγάπη τους για την ομάδα.

Τα «κορόιδα» όμως είναι έτοιμα να προσφέρουν χρήματα για την ομάδα για να γιγαντώσουν τον Παναθηναϊκό και όχι την ήδη γεμάτη τσέπη του κ. Γιάννη Βαρδινογιάννη.

Καλούνται οι τσάτσοι, αποκηρυχθέντες και μη, να βοηθήσουν τις προσπάθειες του κ. Γιάννη Βαρδινογιάννη τώρα που θα μείνει πάλι μόνος του στον Παναθηναϊκό. Άλλωστε έχει αποδείξει ότι με προέδρους της «εμπιστοσύνης» του με προπονητές και τεχνικούς διευθυντές νεροκουβαλητές, με φιστίκια για μεταγραφές και με αριστοτεχνικούς χειρισμούς στο θέμα του νέου γηπέδου η επιτυχία είναι εξασφαλισμένη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x