Stoiximan Super League

«Όχι» από Θανάση

Η αναζήτηση προέδρου αρχίζει από το μηδέν στον Παναθηναϊκό, αφού πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Θανάσης Γιαννακόπουλος αρνείται να αναλάβει την προεδρία. Αν επαληθευτεί κάτι τέτοιο από επίσημα χείλη, τότε ο νέος αντιπρόεδρος, Δημήτρης Γόντικας, θα αναλάβει να «τρέξει» όλα τα ζητήματα της ομάδας μέχρι να ξαναγίνει διοικητικό συμβούλιο στην ΠΑΕ. Έξω από τα γραφεία της ΠΑΕ βρίσκονται 120 άτομα, που περιμένουν-μάταια όπως όλα δείχνουν-τις εξελίξεις.

Η αναζήτηση προέδρου αρχίζει από το μηδέν στον Παναθηναϊκό, αφού πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Θανάσης Γιαννακόπουλος αρνείται να αναλάβει την προεδρία. Αν επαληθευτεί κάτι τέτοιο από επίσημα χείλη, τότε ο νέος αντιπρόεδρος, Δημήτρης Γόντικας, θα αναλάβει να «τρέξει» όλα τα ζητήματα της ομάδας μέχρι να ξαναγίνει διοικητικό συμβούλιο στην ΠΑΕ.

Έξω από τα γραφεία της ΠΑΕ βρίσκονται 120 άτομα, που περιμένουν-μάταια όπως όλα δείχνουν-τις εξελίξεις. Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης και ο Παύλος Γιαννακόπουλος δεν έδωσαν το «παρών», όπως και ο απερχόμενος πρόεδρος, Νικόλας Πατέρας. Πάντως, μέχρι στιγμής η κατάσταση έξω από τα γραφεία είναι ήρεμη, υπό τη διακριτική παρουσία δύο διμοιριών των ΜΑΤ.

Το www.sport-fm.gr βρίσκεται από νωρίς έξω από τα γραφεία της ΠΑΕ και θα σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x