Stoiximan Super League

Μετάθεση και στην «πρώτη»

Η αναβλητικότητα σε όλα τα επίπεδα, διοικητικά, πρόσληψη προπονητή και μεταγραφές, φαίνεται πως επηρέασε και το αγωνιστικό τμήμα, καθώς η επίσημη πρώτη για τη νέα σεζόν μετατέθηκε για τις 21/6. Αναμονή για Ντεγιάγκα και προπονητή. Εγώ δεν ξέρω για Ολυμπιακό, ίσως ξέρει η Ξάνθη», του Ζεβλάκοφ.

Η αναβλητικότητα σε όλα τα επίπεδα, διοικητικά, πρόσληψη προπονητή και μεταγραφές, φαίνεται πως επηρέασε και το αγωνιστικό τμήμα. Όπως ανακοινώθηκε, η επίσημη πρώτη για τη νέα σεζόν μετατέθηκε κατά μία εβδομάδα κι έτσι οι «ερυθρόλευκοι» θα αρχίσουν τις προπονήσεις για τη νέα χρονιά όχι στις 14 Ιουνίου, αλλά στις 21 του μήνα.

Υπενθυμίζεται πως η πρώτη επίσημη υποχρέωση του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν είναι στις 15 Ιουλίου, καθώς τότε έχει οριστεί η διεξαγωγή του πρώτου ματς του δεύτερου προκριματικού γύρου του Europa League. Συνεπώς οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν στη διάθεσή τους κάτι περισσότερο από τρεις εβδομάδες για να ετοιμαστούν.

Το… παρήγορο είναι πως η διοίκηση του Ολυμπιακού στον επιπλέον χρόνο που θα έχει θα μπορεί να κλείσει το «μέτωπο» του προπονητή και ενδεχομένως να προχωρήσει σε κάποιες μεταγραφικές κινήσεις.

Αναμονή για Ντεγιάγκα

Καθοριστική είναι η σημερινή ημέρα για την απόκτηση του Ασκάν Ντεγιάγκα στον Ολυμπιακό. Ο παίκτης βρίσκεται από χθες το βράδυ στην Γερμανία και αναμένεται να έχει συνάντηση με τον μάνατζέρ του για να ενημερωθεί για τις προοπτικές που υπάρχουν για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

Υπάρχει ένα ενδεχόμενο να περιμένει κι άλλο χρονικό διάστημα για να φτάσουν στα χέρια του κι άλλες προτάσεις. Μέχρι στιγμής, όμως, η πρόταση που έχουν κάνει οι Πειραιώτες είναι –σύμφωνα με πληροφορίες- η καλύτερη που του έχει γίνει. Αυτή ξεπερνά τις 500.000 ευρώ. Αντίθετα η Βόλφσμπουργκ του δίνει λιγότερα χρήματα και δεν υπολογίζεται για βασικός κάτι που θα παίξει μεγάλο ρόλο στην απόφασή του.

Ακόμη και η Χέρτα που έχει δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Ντεγιάγκα, εκτιμάται ότι η πρότασή της δεν μπορεί να φτάσει τα δεδομένα, αυτής που έχει καταθέσει η ελληνική ομάδα.

Παρά τις πληροφορίες για το αντίθετο ο Σωκράτης Κόκκαλης δεν βρέθηκε ούτε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ. Στον Ολυμπιακό περίμεναν την «άφιξη» του προέδρου στην Πλατεία Αλεξάνδρας για να κινηθούν οι διαδικασίες για τα τρέχοντα ζητήματα της ομάδας, ανάμεσα στα οποία είναι και το θέμα του προπονητή. Ο Γκρεγκόριο Μανθάνο και ο Μανόλο Χιμένεθ λέγεται πως είναι οι πρώτες επιλογές, αλλά δεν αποκλείεται καθόλου να προκριθεί η λύση Αλεξανδρή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x