Stoiximan Super League

«Η προεδρία δεν επιβάλλεται, εμπνέεται»

Έτοιμος να βοηθήσει με την εμπειρία του τον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε, μιλώντας στον ΝοvaΣΠΟΡ FM 94.6 ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης, ο οποίος επιστρέφει στο ΔΣ ως εκπρόσωπος του Ανδρέα Βγενόπουλου. «Θα βοηθήσω τους νεότερους με την εμπειρία μου» τόνισε, ενώ δεν θέλησε να πάρει ξεκάθαρη θέση για το αν τον ενδιαφέρει η προεδρία. «Η προεδρία δεν επιβάλλεται, εμπνέεται», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Έτοιμος να βοηθήσει με την εμπειρία του τον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε, μιλώντας στον ΝοvaΣΠΟΡ FM 94.6, ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης, ο οποίος επιστρέφει στο ΔΣ ως εκπρόσωπος του Ανδρέα Βγενόπουλου. «Θα βοηθήσω τους νεότερους με την εμπειρία μου» τόνισε, ενώ δεν θέλησε να πάρει ξεκάθαρη θέση για το αν τον ενδιαφέρει η προεδρία. «Η προεδρία δεν επιβάλλεται, αλλά εμπνέεται», ανέφερε χαρακτηριστικά.


Ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης είπε για...

την αποχώρηση και την επιστροφή του στο διοικητικό σχήμα του Παναθηναϊκού:

«Δεν υπάρχει καμία προσωπική ρεβάνς, ούτε διακοπή σχέσεων με τον Παναθηναϊκό. Στην ουσία ποτέ δεν αποχώρησα από την ομάδα. Οι οικογένειες και τα πρόσωπα από τα παλιά χρόνια έχουν σχέσεις και συναισθήματα. Τον καιρό που σταμάτησα να είμαι στο ΔΣ, είχα «ριζώσει» στην Παιανία. Ήμουν πολύ καιρό. Είχε έρθει η ώρα να προαχθώ σε ευρωπαϊκές αθλητικές αρχές, όπως και έγινε. Τότε η παλαιά «φρουρά» παρέδωσε την ιδιοκτησία και τη διοίκηση στους νέους. Όλοι μαζί, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, αποσυρθήκαμε. Αυτό έγινε διακριτικά και από τον πατέρα του Γιάννη (Βαρδινογιάννη) και τον θείο του τον Γιώργο και από εμένα. Κάθε χρόνο, και έχουμε μάρτυρα τον βουλευτή τον Ακριβάκη που ήταν μέσα, ρωτάγαμε τον κύριο Βαρδή: “Φέτος θα ανανεωθούμε ή θα παραδώσουμε στους νέους;”. Μας έλεγε πως συνεχίζουμε και έτσι κάναμε».

-την επιστροφή του, ως εκπρόσωπος του Ανδρέα Βγενόπουλου:

«Δεν είναι ωραία έκφραση αυτή. Με τον κ. Βγενόπουλο συνδέομαι από τη δεκαετία του ΄80. Και σε επιχειρηματικό και σε αθλητικό επίπεδο. Ήμασταν στον Παναθηναϊκό επί προεδρίας Γιώργου Βαρδινογιάννη. Μου τηλεφώνησε και μου ζήτησε να βοηθήσω τον σύλλογο, γιατί τελικώς παραμένει μέτοχος στην ΠΑΕ. Δεν μου είπε ότι θα τον εκπροσωπώ υπό τη σκληρή έννοια που είναι μέσα στο μυαλό του καθενός. Απλά μου ζήτησε να βοηθήσω τον σύλλογο, μαζί με έναν ακόμη ειδικό στα οικονομικά και δέχθηκα ευχαρίστως. Για να «φωτογραφίσουμε» το τι συνέβη ανάμεσα στον κ. Βγενόπουλο και εμένα, δεν υπάρχει κανένα πλάνο αντίπερα όχθης ή δημιουργίας τέτοιας. Δεν υπάρχει αντίπερα όχθη. Δεν θα μπω στο συμβούλιο για να εκφράσω κάποια «γραμμή» του αγαπητού φίλου Ανδρέα. Ούτε μου ζήτησε κάτι τέτοιο. Θα μετέχω στο ΔΣ της ΠΑΕ με την εμπειρία μου και τη γνώση μου».


-το ενδεχόμενο να αναλάβει την προεδρία της ΠΑΕ και τον τομέα που μπορεί να βοηθήσει:

«Αυτά τα θέματα είναι υποθετικά και δεν τα κουβεντιάζω. Η προεδρία δεν επιβάλλεται, εμπνέεται από τις προσωπικότητες στον μεγαλομέτοχο ή τον αποφασίζοντα. Εγώ αυτή τη στιγμή παρουσιάζω το πλάνο μου. Συναισθηματικά είμαι «δεμένος» με την οικογένεια Βαρδινογιάννη, αλλά ο Ανδρέας Βγενόπουλος είναι “αδερφός” μου. Μου το έδειξε γιατί μου τηλεφώνησε και μου ζήτησε βοήθεια. Είχε και άλλες επιλογές, αλλά επέλεξε εμένα και γι’ αυτό του είπα «ναι». Και παλαιότερα μου είχε προτείνει κάποια θέση αλλά αρνήθηκα, γιατί τότε είχα ορισμούς που δεν μπορούσα να ανακαλέσω. Η εμπειρία έχει ωραίες υποδείξεις σε νεαρούς κυρίους. Τον καιρό που έκανα «όνομα» στον Παναθηναϊκό, δεν το έφερα ούτε από την Κρήτη ούτε από το Πολεμικό Ναυτικό. Έκανα μιμήσεις σε αυτά που έβλεπα στην Ευρώπη. Σε τομείς marketing και όχι μόνο, που βρήκαν αντίθετο αρκετό κόσμο. Η βοήθεια που μπορώ να προσφέρω είναι στον τομέα της εμπειρίας και των γνώσεων».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x