Stoiximan Super League

Ανοικτό το θέμα Λίνεν

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν αρχίζει το πρωί της Δευτέρας, αλλά δεν είναι καθόλου σίγουρο πως ο Έβαλντ Λίνεν, που θα ηγηθεί της πρώτης προπόνησης των «ερυθρολεύκων», θα παραμείνει στο τιμόνι. Ποια τα δεδομένα στην υπόθεση. Πλήρης αναπροσαρμογή στα μεταγραφικά πλάνα με την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς. «Σενάρια» για Γκούτι!

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν αρχίζει το πρωί της Δευτέρας, αλλά δεν είναι καθόλου σίγουρο πως ο Έβαλντ Λίνεν, που θα ηγηθεί της πρώτης προπόνησης των «ερυθρολεύκων», θα παραμείνει στο τιμόνι. Παρότι ο Γερμανός τεχνικός είναι και επισήμως ελεύθερος από τη Μόναχο 1860 από την Πέμπτη, η πρόσληψή του δεν έχει ανακοινωθεί και αυτό μόνο τυχαίο δεν μπορεί να είναι.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ από την Παρασκευή, φέρεται να έχει αντιρρήσεις για την επιλογή του άλλοτε προπονητή του Πανιωνίου και να προτιμά κάποιο μεγαλύτερο όνομα για τον πάγκο, ει δυνατόν και την επιστροφή του Ερνέστο Βαλβέρδε. Δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να αρχίσει την προετοιμασία ο Λίνεν και εφόσον βρεθεί κάποια λύση που προτιμά η διοίκηση, να υπάρξει αντικατάστασή του πριν καν αρχίσει η σεζόν.

Ονόματα πολλά, ακόμη όμως τίποτα

Η έλευση του Βαγγέλη Μαρινάκη στην ΠΑΕ Ολυμπιακός έχει αναπροσαρμόσει τα μεταγραφικά πλάνα της ομάδας. Κι αυτό γιατί τα προς διάθεση για ενίσχυση της ομάδας είναι πολύ περισσότερα και το νέο αφεντικό του συλλόγου θέλει να «κερδίσει» τον κόσμο με κάποιες σημαντικές προσθήκες. Ονόματα έχουν κυκλοφορήσει πολλά, αλλά επί της παρούσης δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένα απόφαση, από τη στιγμή που και το θέμα προπονητή παραμένει ανοικτό. Το σίγουρο είναι πως οι «ερυθρόλευκοι» θα κινηθούν για τουλάχιστον δύο χαφ κι έναν επιθετικό.

«Σενάρια» για Γκούτι!

Σύμφωνα με τουρκικά και ισπανικά Μέσα, πάντως, η διοίκηση Μαρινάκη ενδέχεται να ψάξει το πρώτο μεταγραφικό «μπαμ» στο πρόσωπο του Γκούτι. Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, ο Ολυμπιακός βρίσκεται ανάμεσα στις ομάδες (δύο τουρκικές, δύο αγγλικές και μια γαλλική) που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για τον παίκτη -σε περίπτωση που αυτός μείνει ελεύθερος.

Όπως και να ΄χει, πάντως και γι’ αυτή την περίπτωση -όπως και για όλες τις υπόλοιπες μεταγραφικές- εξελίξεις θα υπάρξουν αφού ολοκληρωθούν οι διεργασίες στη διοίκηση και διευθετηθεί οριστικά το θέμα του προπονητή.

Πρώτη με απουσίες

Η συμμετοχή στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League (15 και 22 Ιουλίου) υποχρεώνει τον Ολυμπιακό να αρχίσει νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά την προετοιμασία του. Το πρωί της Δευτέρας (9:00) οι παίκτες των «ερυθρόλευκων» θα συγκεντρωθούν στου Ρέντη, αν και θα υπάρχουν πολλές απουσίες. Θα λείψουν οι διεθνείς, ο Μέλμπεργκ που έχει άδεια ως την 1η Ιουλίου, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος που οδεύει προς τη Σάλκε και ο Λεονάρντο που αναμένεται να δοθεί δανεικός σε ομάδα της Βραζιλίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x