Stoiximan Super League

Συνεχίζει ο Νικοπολίδης

Ο Αντώνης Νικοπολίδης ανανέωσε για ένα χρόνο τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό. Ο έμπειρος τερματοφύλακας πήγε λίγο μετά τις έντεκα στα γραφεία του συλλόγου στην Πλατεία Αλεξάνδρας και μετά από περίπου μία ώρα έγινε γνωστό πως θα υπερασπίζεται και την επόμενη σεζόν την εστία των Πειραιωτών. .

Ο Αντώνης Νικοπολίδης ανανέωσε για ένα χρόνο τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό. Ο έμπειρος τερματοφύλακας πήγε λίγο μετά τις έντεκα στα γραφεία του συλλόγου στην Πλατεία Αλεξάνδρας και μετά από περίπου μία ώρα έγινε γνωστό πως θα υπερασπίζεται και την επόμενη σεζόν την εστία των Πειραιωτών. Έτσι θα συμπληρώσει επτά χρόνια στους "ερυθρόλευκους".

Η σχετική ανακοίνωση:

«Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την συνέχιση της συνεργασίας της, για έναν ακόμα χρόνο, με τον αρχηγό της ομάδας Αντώνη Νικοπολίδη».

Έρχεται ο Γκούτι

Εντός των επόμενων ημερών ο Ολυμπιακός θα καταθέσει μία πολύ δελεαστική πρόταση στον σπουδαίο Ισπανό μέσο Γκούτι. Ο πρώην παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης γνωρίζει για το ενδιαφέρον των Πειραιωτών και μιλώντας με τον συμπατριώτη του Ραούλ Μπράβο τόνισε πως δεν έχει κανένα πρόβλημα να συνεχίσει την καριέρα του στους «ερυθρόλευκους».

Μάχη με την Μπεσίκτας

Ποδοσφαιριστές του βεληνεκούς του Γκούτι σπάνια δέχονται να συνεχίσουν την καριέρα τους σε ένα υποβαθμισμένο πρωτάθλημα όπως το ελληνικό. Ο Ισπανός μέσος έχει «καρφωθεί» στο μυαλό των ανθρώπων του Ολυμπιακού που είναι έτοιμοι να καταθέσουν μία σούπερ πρόταση (3,5 εκατ. ευρώ τον χρόνο γράφει η Marca) για να τον ντύσουν στα ερυθρόλευκα.

Σε επικοινωνία που είχε με τον συμπατριώτη του Ραούλ Μπράβο ο Γκούτι ξεκαθάρισε πως δεν βλέπει με άσχημο μάτι την προοπτική των Πειραιωτών. Στο παιχνίδι όμως της απόκτησής του έχει μπει και η Μπεσίκτας. Οι Τούρκοι, ως γνωστόν, δεν φείδονται χρημάτων και έχουν τη δυνατότητα να κοντράρουν την πρόταση του Ολυμπιακού, όποιο κι αν είναι το ύψος της.
Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες από την γειτονική χώρα ο μάνατζέρ του βρίσκεται ήδη στην Τουρκία για να διαπραγματευτεί τους όρους της μεταγραφής του πελάτη του στην Μπεσίκτας.

Παραμένει ο Λίνεν

Με τον Έβαλντ Λίνεν στον πάγκο του θα πορευτεί ο Ολυμπιακός. Ο Γερμανός τεχνικός είχε νέα συνάντηση με τους διοικούντες την πειραϊκή ΠΑΕ και αφού λύθηκαν όλα τα θέματα, με βασικότερο εκείνου του βοηθού του, ο οποίος θα είναι ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς και όχι ο γαμπρός του, Αμπντέλ Ραμντάν, συνεχίζει. Έτσι, με το κεφάλι του ήσυχο, θα χτίσει τον Ολυμπιακό της επόμενης σεζόν.

Θυμίζουμε πως ο Τάσος Μητρόπουλος ανέλαβε το πόστο του γενικού αρχηγού, ενώ χθες γνωρίστηκε με τους παίκτες και τους ξεκαθάρισε πως δεν θα ανεχτεί πειθαρχικά παραπτώματα. Και τέτοια υπήρξαν πολλά την περασμένη σεζόν…

Συζήτηση για τα μεταγραφικά

Στην συνάντηση του Λίνεν με τη διοίκηση έγινε κουβέντα για τα μεταγραφικά. Δεν διέρρευσαν τα ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι, αλλά είναι δεδομένο πως το βάρος θα πέσει στην ενίσχυση της μεσαίας γραμμής (δύο παίκτες για τα άκρα και ένας για τον άξονα), ενώ θα γίνει κίνηση και για στόπερ. Πάντως ακούστηκε πως ο Λίνεν θέλει τον Νάτσο Σκόκο της ΑΕΚ και τον Μπερνάρ Κουμόρτζι του Πανιωνίου.

• Στις 19:00 θα ξεκινήσει η απογευματινή προπόνηση του Ολυμπιακού, ενώ το πρωί γυμνάστηκε κανονικά ο Κέβιν Μιραλάς ξεπερνώντας ένα αιμάτωμα που τον ταλαιπωρούσε στο πόδι.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x