Stoiximan Super League

Διαψεύδει για «Πάτσα», Χιμένες

Με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο διαψεύδουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ότι ασχολήθηκαν με τις περιπτώσεις των Χρήστου Πατσατζόγλου και Λουίς Χιμένες.

Με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο διαψεύδουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ότι ασχολήθηκαν με τις περιπτώσεις των Χρήστου Πατσατζόγλου και Λουίς Χιμένες.

Ειδικά για την υπόθεση του Έλληνα διεθνή, η οποία λέγεται πως δεν προχώρησε λόγω διαφοράς στο οικονομικό, ο ΠΑΟΚ διαψεύδει οποιαδήποτε επαφή!

Άλλωστε, ο ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας έχει ρήτρα ύψους 600.000 ευρώ στο συμβόλαιό του, ποσό που δεν προτίθεται να δώσει ο «Δικέφαλος του Βορρά», ενώ και ο παίκτης αξιώνει περίπου 500.000 ευρώ ετησίως.

Το ίδιο, σε γενικές γραμμές, ισχύει και για τον Χιλιανό μέσο, η αξία του οποίου στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο αγγίζει τα 6 εκατ. ευρώ, ποσό ασύλληπτο για το σύλλογο της Θεσσαλονίκης.

Ο Χιμένες, έγραψαν τα ιταλικά Μέσα και συγκεκριμένα το «Calciomercato» πως θέλει να φύγει από την Ιταλία, καθώς η Ίντερ, που έχει τα δικαιώματά του, τον δίνει κάθε χρόνο δανεικό.

Πέρυσι, μάλιστα, έπαιξε στην Τερνάνα, ομάδα τρίτης κατηγορίας και αμειβόταν με 120.000 ευρώ το χρόνο! Η τιμή του, όμως, παραμένει πολύ υψηλή.

Τις επόμενες μέρες αυτό που προέχει είναι να ξεκαθαρίσει το ρόστερ. Οπότε, αναμένεται να έχουμε εξελίξεις σύντομα στις περιπτώσεις των Νίκου Αραμπατζή και Ματίας Βερόν, ενώ οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ δεν αρνούνται πως περιμένουν και την επίσημη πρόταση της Μπούρσασπορ για τον Πάμπλο Κοντρέρας για να δουν αν τους συμφέρει οικονομικά.

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x