Stoiximan Super League

Πάει και… ΑΕΚ ο Ρόμενταλ!

…και η περιφορά του Ντένις Ρόμενταλ συνεχίζεται! Μετά το φερόμενο ενδιαφέρον Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ, τα ολλανδικά Μέσα δεν άφησαν… παραπονεμένη και την ΑΕΚ, αναφέροντας την Τετάρτη πως κι εκείνη «ψάχνει» την περίπτωση του Δανού μεσοεπιθετικού.

…και η περιφορά του Ντένις Ρόμενταλ συνεχίζεται!

Μετά το φερόμενο ενδιαφέρον Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ, τα ολλανδικά Μέσα δεν άφησαν… παραπονεμένη και την ΑΕΚ, αναφέροντας την Τετάρτη πως κι εκείνη «ψάχνει» την περίπτωση του Δανού μεσοεπιθετικού.

Το διαφαινόμενο «ναυάγιο» στις διαπραγματεύσεις του 32χρονου Ρόμενταλ με τον Άγιαξ για την ανανέωση του συμβολαίου του (η ολλανδική ομάδα, κατά την πάγια τακτική της για παίκτες άνω των 30 ετών, δεν του προσφέρει περισσότερα από 300.000 ευρώ) τον έχει κάνει αντικείμενο μεταγραφολογίας σε αρκετούς συλλόγους.

Το κασέ του, ωστόσο -που φέρεται να αγγίζει το 1 εκατ. ευρώ- φαντάζει απλησίαστο για την ΑΕΚ, που ούτως ή άλλως δεν σκοπεύει να κινηθεί για την απόκτηση οποιουδήποτε μεσοεπιθετικού, πριν ξεκαθαριστεί το τοπίο στο θέμα των πωλήσεων.

Για την ώρα, πάντως, κάτι τέτοιο δεν διαφαίνεται στον ορίζοντα και πλέον, όσο περνούν οι μέρες και δεν έρχονται προτάσεις, αυξάνονται οι πιθανότητες οι Σκόκο, Τζεμπούρ και Μπλάνκο (που είναι εκείνοι που έχουν τεθεί προς πώληση) να παραμείνουν και τη νέα σεζόν.

Κάτι, ωστόσο, που μόνο υπό προϋποθέσεις μπορεί να αποβεί προς όφελος της ΑΕΚ, καθώς σε μια τέτοια περίπτωση θα θεωρηθεί αναγκαίο να γίνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις -τόσο από την πλευρά των παικτών, όσο και από αυτή του Ντούσαν Μπάγεβιτς- ώστε να μην επαναληφθεί το τεταμένο κλίμα της περασμένης χρονιάς.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x