Stoiximan Super League

Ο Σκόκο το… «ποδαρικό»!

Μπορεί το τέλος της χρονιάς -ή ακόμα και η… αρχή της- να μην έχει ξεκαθαριστεί ακόμα αν θα τον βρει στην ΑΕΚ, ωστόσο ο Νάτσο Σκόκο έκανε το ανεπίσημο… «ποδαρικό» στη σεζόν. Στο πρώτο διπλό της χρονιάς -που ακολούθησε την προπόνηση στην οποία συμμετείχε και ο Τραϊανός Δέλλας- ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός σκόραρε το πρώτο «γκολ» της Ένωσης για φέτος.

Μπορεί το τέλος της χρονιάς -ή ακόμα και η… αρχή της- να μην έχει ξεκαθαριστεί ακόμα αν θα τον βρει στην ΑΕΚ, ωστόσο ο Νάτσο Σκόκο έκανε το ανεπίσημο… «ποδαρικό» στη σεζόν.

Στο πρώτο διπλό της χρονιάς -που ακολούθησε την προπόνηση στην οποία συμμετείχε και ο Τραϊανός Δέλλας- ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός σκόραρε το πρώτο «γκολ» της Ένωσης για φέτος.

Μετά το πρώτο σκέλος του προγράμματος, που περιελάμβανε τρέξιμο -και την ίδια ώρα που ο Τραϊανός Δέλλας μαζί με τον Σεμπάστιαν Σάχα έκαναν ατομικό- ο Ντούσαν Μπάγεβιτς χώρισε τους παίκτες σε δύο ομάδες και τους έβαλε να παίξουν διπλό.

Εκεί έκαναν «δειλά-δειλά» την εμφάνιση τους και οι πρώτες σκέψεις του Σερβοέλληνα τεχνικού, ο οποίος χρησιμοποίησε σύστημα 4-3-3, με τους Σκόκο και Λεονάρντο στα άκρα της επίθεσης (αριστερά και δεξιά αντίστοιχα), τον Λυμπερόπουλο (σκόραρε επίσης) στην κορυφή και τον Έντερ να κινείται πίσω του σε ελεύθερο ρόλο.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου περιλαμβάνει επίσης δύο προπονήσεις, στις 8 το πρωί και στις 7 το απόγευμα.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x