Stoiximan Super League

Με το στυλό στο χέρι…

Τα τυπικά φαίνεται ότι έχουν απομείνει για την απόκτηση του Σίντνεi Γκοβού από τον Παναθηναϊκό. Ύστερα από τις μεταγραφές του Ζιλμπέρτο Σίλβα το 2008 και του Τζιμπρίλ Σισέ το 2009, οι «πράσινοι» εμφανίζονται έτοιμοι να εντάξουν ακόμη έναν ποδοσφαιριστή παγκόσμιας κλάσης στο δυναμικό τους. «Σίγουρα είναι πολύ καλή οικονομικά, ωστόσο δεν είναι μόνο το οικονομικό που πρέπει να μετρήσω, μια και μετράω και η επιθυμία της οικογενείας μου», δήλωσε ο Μαρσέλο Μπορντόν στη «SportDay».

Τα τυπικά φαίνεται ότι απομένουν για την απόκτηση του Σίντνεi Γκοβού από τον Παναθηναϊκό. Ύστερα από τις μεταγραφές του Ζιλμπέρτο Σίλβα και του Τζιμπρίλ Σισέ, οι «πράσινοι» εμφανίζονται έτοιμοι να εντάξουν ακόμη έναν ποδοσφαιριστή παγκόσμιας κλάσης στο δυναμικό τους.

Από εχθές το πρωί μέχρι και αργά το βράδυ στο «τριφύλλι» είχαν συζητήσεις με τον Γάλλο μεσοεπιθετικό και τον μάνατζέρ του. Οι δύο πλευρές τα βρήκαν για τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου, τις στάνταρ απολαβές του παίκτη, τα μπόνους και την εμπορική εκμετάλλευσή του. Μάλιστα, στον Παναθηναϊκό περίμεναν μέχρι αργά το βράδυ το συμβόλαιο υπογεγραμμένο από τον Γκοβού.

Ωστόσο, αν δεν συνέβη αυτό, τότε ο 31 ετών παίκτης θα το πράξει σήμερα και στη συνέχεια θα πάρει το αεροπλάνο για ην Ελλάδα. Ο Γάλλος αναμένεται στην Αθήνα στις αρχές της εβδομάδας και θα συναντήσει ξανά σε λίγες ημέρες τον Σισέ, τον οποίο συμμετείχαν στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νοτίου Αφρικής.

Οι ετήσιες απολαβές του παίκτη ανέρχονται στο 1,7 εκατ. ευρώ και δεν έχουν γίνει ακόμα τα γνωστά τα μπόνους της συμφωνίας. Την ίδια ώρα, τα γαλλικά ΜΜΕ έκαναν λόγο για τελειωμένη υπόθεση και αναφέρουν ότι ο Γκοβού θα φοράει τη φανέλα του «τριφυλλιού» για τα επόμενα δύο χρόνια.

Μπορντόν: «Δεν είναι μόνο το οικονομικό…»

Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινώσει ο Μαρσέλο Μπορντόν σε ποια ομάδα θα συνεχίσει την καριέρα του. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός δήλωσε στη «SportDay» ότι η πρόταση του Παναθηναϊκού είναι πολύ καλή οικονομικά, όμως δεν μετράει μόνο το συγκεκριμένο θέμα για εκείνον. Ο 34χρονος παίκτης τόνισε ότι θα «ζυγίσει» και την επιθυμία της οικογένειάς του στην απόφαση που θα πάρει. Υπενθυμίζεται ότι η πρόταση του «τριφυλλιού» είναι για διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

«Ξέρω τις επιλογές μου. Μια από αυτές είναι και ο Παναθηναϊκός. Είναι τιμητικό το ενδιαφέρον, αφού πρόκειται για μεγάλη ομάδα, γνωστή στην Ευρώπη, με γνωστούς παίκτες, που παίζει στο Champions League. Δεν είναι η μόνη πρόταση που κοιτάζω. Σίγουρα είναι πολύ καλή οικονομικά, ωστόσο δεν είναι μόνο το οικονομικό που πρέπει να μετρήσω, μια και μετράω και η επιθυμία της οικογενείας μου. Έχουμε μία σχέση ειλικρινή με τον Μάγκατ και δεν θέλω να αποκαλύψω τι ειπώθηκε μεταξύ μας. Σέβομαι ότι παραμένει ειλικρινής απέναντί μου. Σε λίγες μέρες θα αποφασίσω», τόνισε ο Μπορντόν.

* Μόλις τελειώσουν τα θέματα Γκοβού και Μπορντόν, θα ολοκληρωθούν και τυπικά οι μεταγραφές του Φερνάντες, του Ιωαννίδη και στη συνέχεια οι «πράσινοι» θα κινηθούν για την απόκτηση ενός χαφ. Ο Σίσερο είναι ο βασικός υποψήφιος, ενώ εξετάζεται και ο Σουμπίνιο του Εθνικού.

* «Έχω ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο, αυτά που υπέγραψα τώρα με τον Παναθηναϊκό. Ποτέ δεν ξέρεις πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα, αλλά το έχω σκεφτεί. Θέλω να αλλάξω λίγο τη ζωή μου, να έχω περισσότερο ελεύθερο χρόνο. Παρά το γεγονός ότι η σεζόν για μας τελείωσε τον Απρίλιο, η ομάδα είχε σχεδιάσει αρκετά φιλικά σε Καναδά και Κύπρο. Κράτησε πολύ η σεζόν, αλλά οι διακοπές εξελίχθηκαν πάρα πολύ καλά. Περισσότερο επειδή έγινα και πατέρας. Ήταν η τρίτη χρονιά μου στον Παναθηναϊκό και οι πρώτοι τίτλοι», δήλωσε ο Γιόσου Σαριέγκι στην εφημερίδα «El Diario Vasco».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x