Stoiximan Super League

Πήγε για δεύτερο «μπαμ» με Λούκας ο Παναθηναϊκός!

Εκτός από το «μπαμ» με τον Γκοβού, ο Παναθηναϊκός φέρεται να κινήθηκε και για την απόκτηση ενός ακόμη σούπερ παίκτη και συγκεκριμένα του Λούκας Λέιβα της Λίβερπουλ! Σύμφωνα με την αγγλική «People», οι «πράσινοι», όπως και η ιταλική Παλέρμο πρόσφεραν πέντε εκατ. ευρώ για να αποκτήσουν τον διεθνή Βραζιλιάνο μέσο και με τις δύο προτάσεις να «πέφτουν» στο κενό.

Εκτός από το «μπαμ» με τον Γκοβού, ο Παναθηναϊκός φέρεται να κινήθηκε και για την απόκτηση ενός ακόμη σούπερ παίκτη και συγκεκριμένα του Λούκας Λέιβα της Λίβερπουλ!

Σύμφωνα με την αγγλική «People», οι «πράσινοι», όπως και η ιταλική Παλέρμο πρόσφεραν πέντε εκατ. ευρώ για να αποκτήσουν τον διεθνή Βραζιλιάνο μέσο και με τις δύο προτάσεις να «πέφτουν» στο κενό.

Η διοίκηση των «κόκκινων» δεν δέχτηκε καν να μπει σε διαδικασία διαπραγμάτευσης πώλησης του 23χρονου παίκτη. Με την Ίντερ όμως του Ράφα Μπενίτεθ να «καραδοκεί» τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται σίγουρο.

Ειδικά μάλιστα από τη στιγμή που όπως γράφουν στην Αγγλία η Λίβερπουλ θα αναγκαστεί να παραχωρήσει κάποιους ποδοσφαιριστές, με σκοπό τα έσοδα να χρησιμοποιηθούν για τη μεταγραφική ενίσχυσή της εν όψει της νέας σεζόν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x