Stoiximan Super League

Την Πέμπτη στην Παιανία ο Κωνσταντόπουλος

Την πρώτη του συνάντηση με το τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού θα έχει πιθανότατα την Πέμπτη (15/7) ο Νίκος Κωνσταντόπουλος με την ιδιότητα του προέδρου της ΠΑΕ. Ο πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού θέλει να «μπει» γρήγορα στο κλίμα του συλλόγου και επιθυμεί άμεσα να γνωριστεί με το ποδοσφαιρικό τμήμα. Ανακοινώθηκε και τυπικά η ανάληψη της προεδρίας της ΠΑΕ από τον Νίκο Κωνσταντόπουλο.

Την πρώτη του συνάντηση με το τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού θα έχει πιθανότατα την Πέμπτη (15/7) ο Νίκος Κωνσταντόπουλος με την ιδιότητα του προέδρου της ΠΑΕ. Ο πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού θέλει να «μπει» γρήγορα στο κλίμα του συλλόγου και επιθυμεί άμεσα να γνωριστεί με το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Μάλιστα, υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν πως ο Νίκος Κωνσταντόπουλος ετοιμάζει μία σειρά επαφών και συναντήσεων με αρκετούς θεσμικούς παράγοντες του ελληνικού ποδοσφαίρου, ενώ, μέσα στην εβδομάδα, πρόκειται να τα πει με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Μιχάλη Κίτσιο, αλλά και με τον εντεταλμένο σύμβουλο της ΓΗΠΕΛ, Βαγγέλη Σαμαρά, αφού κύριο μέλημά του είναι το θέμα του γηπέδου.

Εξάλλου, την ανάληψη της προεδρίας της ΠΑΕ από τον Νίκο Κωνσταντόπουλο ανακοίνωσε και τυπικά μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του ο Παναθηναϊκός. Σε αυτήν αναφέρεται και η επιστροφή του Γιάννη Βαρδινογιάννη στο διοικητικό συμβούλιο, ενώ τονίζεται οι κ.κ. Κωνσταντόπουλος και Βαρδινογιάννης θα αντικαταστήσουν στο Δ.Σ. τους κ.κ. Σκιάνη και Προυσανίδη.

Η ανακοίνωση: «Ο κ. Νίκος Κωνσταντόπουλος εξελέγη Πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, από το Διοικητικό Συμβούλιο που συνεδρίασε νωρίτερα σήμερα. Επίσης, ο κ. Κωνσταντόπουλος θα αναλάβει την προεδρία της Διοικούσας Επιτροπής στην οποία συμμετέχουν και οι κ.κ. Γόντικας, Βουτσαράς και Δάβαρης. Ο κ. Κωνσταντόπουλος, αλλά και ο κ. Γιάννης Β. Βαρδινογιάννης, ο οποίος θα συμμετέχει ως μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ θα αντικαταστήσουν τους κ.κ. Σκιάνη και Προυσανίδη».

Στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ, εξάλλου, φιλοξενείται και σύντομο βιογραφικό του κ. Κωνσταντόπουλου:

Ο Νίκος Κωνσταντόπουλος γεννήθηκε στην Κρέσταινα Ολυμπίας το 1942. Σπούδασε στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθήνας, της Ένωσης Ποινικολόγων και της Διεθνούς Αμνηστίας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Υπήρξε βουλευτής, υπουργός και Πρόεδρος του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, Μέλος του Συμβουλίου Εξωτερικής Πολιτικής και του Προεδρείου του Κόμματος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς και διετέλεσε μέλος πολλών Κοινοβουλευτικών Επιτροπών (1989-2007).

Στο πλαίσιο αυτό ανέπτυξε πρωτοβουλίες για την εξυγίανση του ποδοσφαίρου, την αντιμετώπιση του ντόπινγκ, το στοίχημα, τη διαιτησία τη βία κλπ.

Πήρε μέρος στο Φοιτητικό Κίνημα για τον Εκδημοκρατισμό (114), την Παιδεία (15%) και στους ανένδοτους αγώνες 1962-1965. Στη διάρκεια της δικτατορίας διώχτηκε και φυλακίστηκε για τέσσερα χρόνια, στο ΕΑΤ/ΕΣΑ και στις Φυλακές Κέρκυρας (1962-1973).

Αρθρογραφεί για θέματα Δημοκρατικών θεσμών, Δικαιωμάτων και Ελευθεριών, Διαφάνειας, Μέσων Ενημέρωσης, Πολιτικών Συστημάτων, Εξωτερικής Πολιτικής και Ευρωπαϊκής Ολοκλήρωσης, Κοινωνικού Κράτους και Διακυβέρνησης

Έχει τρεις κόρες. Είναι παντρεμένος με την Χαρά Φράγκου, δημοσιογράφο.

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x