Stoiximan Super League

«Καμία διαπραγμάτευση για Μπαπτίστα»

Τα που έκαναν λόγο για επικείμενη συνάντηση του Ζούλιο Μπαπτίστα με ιθύνοντες του Ολυμπιακού, διέψευσε με δηλώσεις του στο www.sport-fm.gr, ο συνεργάτης του μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Ζε Μιγκέλ.

Τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για επικείμενη συνάντηση του Ζούλιο Μπαπτίστα με ιθύνοντες του Ολυμπιακού, διέψευσε με δηλώσεις του στο www.sport-fm.gr, ο συνεργάτης του μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Ζε Μιγκέλ.

Τα ιταλικά μέσα έκαναν λόγο για ραντεβού της ελληνικής ομάδας το ερχόμενο Σαββατοκύριακο με τον Ιταλό εκπροσώπο του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή, Αλεσάντρο Λούτσι.

Ο μάνατζερ του παίκτη, ωστόσο, Χουάν Φίγκερ, διέψευσε οποιαδήποτε επαφή με τους «ερυθρολεύκους» μέσω του υπεύθυνου για θέματαΤύπου, Ζε Μιγκέλ.

«Δεν υπάρχει καμία διαπραγμάτευση με τον Ολυμπιακό για τον Ζούλιο Μπαπτίστα» ανέφερε κατηγορηματικά ο εκπρόσωπος Τύπου του Ουρουγουανού μάνατζερ.

Ο ίδιος, πάντως, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο οι "ερυθρόλευκοι" όντως να... ψάχνονται για την περίπτωση του Βραζιλιάνου επιθετικού: «Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι μπορεί και να υπάρχει ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό, όμως γι’ αυτό το θέμα θα πρέπει να απευθυνθείτε στον σύλλογο», τόνισε ο Βραζιλιάνος συνεργάτης του Φίγκερ.

Επιμέλεια: Τάσος Χαλκιόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x