Stoiximan Super League

«Παραλίγο στον ΟΣΦΠ ο Καστίγιο»!

Στην αποκάλυψη ότι ο Νέρι Καστίγιο βρέθηκε πολύ κοντά στην επιστροφή του στον Ολυμπιακό, προέβη ο Τεντ Φιλιππάκος. Ο μάνατζερ του Νίκου Κουνενάκη -ο οποίος από τη νέα σεζόν θα είναι αντίπαλος του Μεξικανού επιθετικού στους «Chicago Fire»- μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 για τους δύο παίκτες και, ανάμεσα σε άλλα, αναφέρθηκε στην προσπάθεια των «ερυθρόλευκων» να επαναφέρουν τον Νέρι στην Ελλάδα.

Στην αποκάλυψη ότι ο Νέρι Καστίγιο βρέθηκε πολύ κοντά στην επιστροφή του στον Ολυμπιακό, προέβη ο Τεντ Φιλιππάκος.

Ο μάνατζερ του Νίκου Κουνενάκη -ο οποίος από τη νέα σεζόν θα είναι αντίπαλος του Μεξικανού επιθετικού στους «Chicago Fire»- μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 για τους δύο παίκτες και, ανάμεσα σε άλλα, αναφέρθηκε στην προσπάθεια των «ερυθρόλευκων» να επαναφέρουν τον Νέρι στην Ελλάδα.

«Ήταν πολύ κοντά να πάει στον Ολυμπιακό για ένα χρόνο δανεικός», είπε ο άνθρωπος που έπαιξε τον καθοριστικό ρόλο, ώστε τελικά ο Καστίγιο να μεταγραφεί στις ΗΠΑ.

«Η Σαχτάρ δεν είχε αντίρρηση και παραλίγο να πάει. Το Σικάγο μπήκε στο παιχνίδι πολύ δυνατά. Tον ήθελαν πολύ. Δυο χρόνια τώρα το παλεύει, μιλάμε για πολλά λεφτά
» ανέφερε ο Φιλιππάκος, που εξήγησε τους όρους του συμβολαίου, του πρώην επιθετικού του Ολυμπιακού. Στη συμφωνία περιλαμβάνεται και οψιόν αγοράς του ποδοσφαιριστή.

«Ο Καστίγιο είναι δανεικός για ένα χρόνο. Έχει συμβόλαιο για 2 χρόνια ακόμη με τη Σαχτάρ. Σε ένα χρόνο όμως, μπορούν να τον αγοράσουν από τη Σαχτάρ. Μπορεί να κάνει μεγάλη σεζόν στην Αμερική» είπε και πρόσθεσε:

«Δε μπορώ να σας πω πόσα λεφτά έδωσαν για τον Καστίγιο, πάντως έδωσαν πιο λίγα από τα χρήματα που πήρε ο Ολυμπιακός για να πουλήσει τον ποδοσφαιριστή».

Οι δυσκολίες προσαρμογής στην Ουκρανία ήταν, σύμφωνα με τον ατζέντη του Κουνενάκη, ο λόγος για τον οποίο ο Καστίγιο δε στέριωσε στη Σαχτάρ.

«Ο Νέρι είναι πάρα πολύ καλό παιδί. Ήταν δύσκολα τα πράγματα στην Ουκρανία. Αν δεν αισθάνεσαι καλά εκεί που είσαι, δε μπορείς να κάνεις σωστά τη δουλειά σου και αυτό ισχύει για όλους, όχι μόνο τους ποδοσφαιριστές. Τώρα πάει κάπου που τον αγαπάνε, είναι 26χρονών. Αν παίξει όπως μπορεί, θα τα πάει καλά».

Όσον αφορά τον πελάτη του, Νίκο Κουνενάκη, ο Φιλιππάκος έκανε γνωστό πως εδώ και δύο χρόνια υπήρχαν προσπάθειες για να πάρει ο παίκτης μεταγραφή στις ΗΠΑ.

«Δουλεύουμε δύο χρόνια γι’ αυτό. Ήμασταν κοντά σε μια μεταγραφή πέρσι στη Σολτ Λέικ. Δε τα βρήκαμε στα λεφτά και πήγε στην Κύπρο για ένα χρόνο. Το σχέδιό μας ήταν να γυρίσουμε στην Αμερική. Στο Κάνσας Σίτι πιστεύουν στον Νίκο και ελπίζουμε να τα πάει καλά», δήλωσε ο ατζέντης, που διαβεβαίωσε ότι ο πρώην παίκτης των Άντερλεχτ και ΟΦΗ, βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

«Ναι, είναι μια χαρά τώρα. Ήταν άτυχος στο Βέλγιο. Τραυματίστηκε πολλές φορές, αλλά γύρισε στην Ελλάδα, έπαιξε στον ΟΦΗ και ήταν σε καλή φόρμα τα τελευταία πέντε χρόνια».

Ο Τεντ Φιλιππάκος σχολίασε και το αμερικανικό ποδόσφαιρο, το οποίο έχει παρουσιάσει σημαντική βελτίωση.

«Ναι, έχουν αλλάξει πολύ τα πράγματα. Τώρα στο πρωτάθλημα έχουμε λεφτά, αλλά και γήπεδα» τόνισε ο μάνατζερ του Κουνενάκη, για να καταλήξει:

Έχουμε διαθέσει πολλά εκατομμύρια στην Αμερική για το ποδόσφαιρο. Έχουμε φέρει παίκτες όπως ο Ανρί και ο Καστίγιο που είναι μεγάλα ονόματα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x