Stoiximan Super League

'Daily Mail': «Ριέρα; Μην είστε τόσο σίγουροι»

Δημοσίευμα της «Daily Mail» στην Αγγλία παρουσιάζει τη μεταγραφή του Άλμπερτ Ριέρα στον Ολυμπιακό ως μη δεδομένη. Σύμφωνα με τους Άγγλους, παρά τα όσα γράφονται στην Ελλάδα, για την απόκτηση του 28χρονου εξτρέμ ενδιαφέρονται τόσο η παλιά του ομάδα, Εσπανιόλ, όσο και η Γιουβέντους και δεν αποκλείεται να «χαλάσουν» την τελευταία στιγμή τη μεταγραφή για τους «ερυθρόλευκους», ανατρέποντας τα υπάρχοντα δεδομένα.

Δημοσίευμα της «Daily Mail» στην Αγγλία παρουσιάζει τη μεταγραφή του Άλμπερτ Ριέρα στον Ολυμπιακό ως μη δεδομένη. Σύμφωνα με τους Άγγλους, παρά τα όσα γράφονται στην Ελλάδα, για την απόκτηση του 28χρονου εξτρέμ ενδιαφέρονται τόσο η παλιά του ομάδα, Εσπανιόλ, όσο και η Γιουβέντους και δεν αποκλείεται να «χαλάσουν» την τελευταία στιγμή τη μεταγραφή για τους «ερυθρόλευκους», ανατρέποντας τα υπάρχοντα δεδομένα. Πάντως από την πλευρά του Ολυμπιακού δεν υπάρχει η παραμικρή ανησυχία και θεωρούν τον παίκτη δικό τους.

Τόσο η ισπανική ομάδα όσο και οι «μπιανκονέρι», όπως αναφέρει η αγγλική ιστοσελίδα, έχουν κινηθεί για την απόκτηση του διεθνούς Ισπανού και η αγγλική ομάδα ενδεχομένως να προσπαθήσει να επωφεληθεί από αυτό το γεγονός.

Το βρετανικό Μέσο εμφανίζει το σύλλογο του Πειραιά διατεθειμένο να κινηθεί δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι του φετινού καλοκαιριού. Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι, πλην του Ριέρα, οι «ερυθρόλευκοι» κινούνται και για την απόκτηση των Τζενάρο Γκατούζο από τη Μίλαν, Νταβίντ Τρεζεγκέ από τη Γιουβέντους και Τζούλιο Μπαπτίστα από τη Ρόμα.

Επιμέλεια: Κώστας Τσούγκος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x