Stoiximan Super League

Φερνάντες: «Και φέτος νταμπλ»

Ο Ντάνι Φερντάντες πέρασε με απόλυτη επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό. Ο 27χρονος πορτιέρο έρχεται για να πλαισιώσει τον Αλέξανδρο Τζόρβα κάτω από τα «πράσινα» γκολπόστ. «Ξέρω τα πάντα για τον Παναθηναϊκό. Στόχος μας και φέτος είναι το νταμπλ», είπε εξερχόμενος από τα γραφεία του συλλόγου. Μονοετής ο δανεισμός του από την Μπόχουμ, δεν μπήκε οψιόν αγοράς λόγω των υψηλών απαιτήσεων του γερμανικού συλλόγου.

Ο Ντάνι Φερντάντες πέρασε με απόλυτη επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό. Ο 27χρονος πορτιέρο έρχεται για να πλαισιώσει τον Αλέξανδρο Τζόρβα κάτω από τα «πράσινα» γκολπόστ.

«Ξέρω τα πάντα για τον Παναθηναϊκό. Στόχος μας και φέτος είναι το νταμπλ. Είναι στις δυνατότητές μας», είπε εξερχόμενος από τα γραφεία του συλλόγου. Μονοετής ο δανεισμός του από την Μπόχουμ, δεν μπήκε οψιόν αγοράς λόγω των υψηλών απαιτήσεων του γερμανικού συλλόγου.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στον Παναθηναϊκό. Έχει μεγάλους στόχους σε Ελλάδα και Ευρώπη και θέλω να τον βοηθήσω να τους πετύχει. Μέσα από τη σκληρή δουλειά θα έρθουν και οι καλές εμφανίσεις. Ο Τζόρβας θα κάνει τη δουλειά του κι εγώ τη δική μου», δήλωσε ακόμα ο Φερνάντες.

Την περσινή σεζόν παραχωρήθηκε για έξι μήνες στον Ηρακλή με τη μορφή δανεισμού από τη Μπόχουμ. Υπερασπίστηκε σε δέκα παιχνίδια την εστία του «Γηραιού».

* Σε δύο γκρουπ γυμνάστηκαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού το πρωί της Τετάρτης. Όσοι αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο διάστημα του χθεσινού φιλικού αγώνα με τη Βόλφσμπουργκ έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν ζέσταμα, ασκήσεις δύναμης με το βάρος του σώματος, ασκήσεις ταχυδύναμης, ανοίγματα και ειδική αντοχή.

Το απόγευμα, οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο διάστημα του χθεσινού φιλικού συνέχισαν την αποθεραπεία, ενω οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με ζέσταμα, συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και ακολούθως έπαιξαν δίτερμα με περιορισμούς στο μισό γήπεδο. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με δίτερμα με τρεις επαφές στο μισό γήπεδο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x