Stoiximan Super League

Προσπάθεια για ακόμη ένα «μπαμ»

Ο Άλμπερτ Ριέρα αφίχθη χθες στη χώρα μας και όπως δήλωσε ένιωσε σαν τον Λιονέλ Μέσι με την απίστευτη με τη Μπέσα.

Ο Άλμπερτ Ριέρα αφίχθη χθες στη χώρα μας και όπως δήλωσε ένιωσε σαν τον Λιονέλ Μέσι με την απίστευτη υποδοχή που του επιφύλαξαν οι φίλοι του Ολυμπιακού. Στον Πειραιά, όμως, φαίνεται πως δεν σταματούν στον Ισπανό χαφ και ο Βαγγέλης Μαρινάκης ετοιμάζει νέο μεταγραφικό «μπαμ». Στο προσκήνιο του Γκατούζο. Φήμες και για Μπαπτίστα. Με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ μετά το 6-1 με τη Μπέσα.

Ο Ολυμπιακός κάνει την προσπάθεια του για να πραγματοποιήσει ακόμη μια σπουδαία μεταγραφή και στο προσκήνιο βρίσκεται η περίπτωση του Τζενάρο Γκατούζο. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Sportday», χθες έγινε νέα επαφή με την πλευρά του παίκτη, ο οποίος ζήτησε και πάλι 1,7 εκατομμύριο ευρώ ετησίως, αν και από την Ιταλία οι πληροφορίες αναφέρουν ότι περιμένει να πάρει κι ένα ποσό της τάξης των 2 εκατ. ευρώ από τη Μίλαν, ως αποζημίωση για τα επόμενα δύο χρόνια του συμβολαίου του.

Το θέμα πλέον το χειρίζεται ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο χέρι του οποίου είναι αν θα κλείσει ο Ιταλός αμυντικός χαφ. Αν το ποσό είναι τελικά 1,7 εκατ. είναι πολύ πιθανό να προχωρήσει και το νέο «μπαμ», από την άλλη, όμως, στον Πειραιά θέλουν να δουν αν όντως είναι τελικά αυτό το ποσό, διότι έχουν μία άλλη πληροφορία για 2,6 εκατ. ετησίως. Πάντως όπως υποστήριζαν συνεργάτες του Βαγγέλη Μαρινάκη, είναι πολύ δύσκολο να προχωρήσει και αυτή η σπουδαία μεταγραφή.

Υπογράφει και παρουσιάζεται ο Ριέρα

Ο Άλμπερτ Ριέρα έφτασε χθες στη χώρα μας και σήμερα αναμένεται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και να παρουσιαστεί από τη διοίκηση των Πειραιωτών.

«Στέλνουν» και Μπαπτίστα στον Πειραιά οι Ιταλοί

Ο Ολυμπιακός δεν έχει εγκαταλείψει την περίπτωση του Ζούλιο Μπαπτίστα σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός βρίσκεται ψηλά στη λίστα των «ερυθρολεύκων», σύμφωνα πάντα με τα ιταλικά ΜΜΕ, και οι Πειραιώτες θα κάνουν την προσπάθεια τους. Το itasportpress.it έκανε λόγο πως ο Ολυμπιακός προσφέρει 4 εκατομμύρια ευρώ. «O Μπαπτίστα είναι κοντά στον Ολυμπιακό. Στη Ρόμα αξιολογούν την πρόταση 4 εκατομμυρίων ευρώ και έχει προγραμματιστεί συνάντηση την επόμενη εβδομάδα, οπότε μπορεί να κλείσει η μεταγραφή». Η «Corriere dello Sport» τονίζει πως πολλά θα ξεκαθαρίσουν άμεσα. «Αύριο (σ.σ.: σήμερα) ο Ζούλιο Μπαπτίστα νυμφεύεται στη Μαδρίτη και θα είναι ευκαιρία να ξεκαθαριστεί η κατάσταση με τον Βραζιλιάνο ατζέντη του Φίχερ και τον Ιταλό εκπρόσωπό του, Αλεσάντρο Λούτσι. Αμφότεροι θα προσπαθήσουν να του δώσουν να καταλάβει ότι πρέπει να βρει άλλη ομάδα. Δεν έχει υπάρξει επίσημη πρόταση από τον Ολυμπιακό. Ο πρόεδρός του έχει δείξει διατεθειμένος να προσφέρει 4 εκατομμύρια. Λίγα για τη Ρόμα. Η διαπραγμάτευση μπορεί να ξεκινήσει ξανά αν ο Ολυμπιακός αποφασίσει να ανέβει. Η Ρόμα ζητεί 6,5 εκατομμύρια, αλλά με 5 μπορεί να κλείσει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x