Stoiximan Super League

«Καλύτεροι από πέρσι»

Τη σιγουριά πως η ΑΕΚ θα είναι καλύτερη σε σχέση με την περσινή σεζόν εξέφρασε ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς κατά την άφιξη της αποστολής της ομάδας στο "Ελευθέριος Βενιζέλος". «Δούλεψα καλά», τόνισε ο Λεονάρντο. Κουρασμένα όλα τα μέλη της ομάδας λόγω του ταξιδιού από την Αυστραλία που διήρκησε 22 ώρες!

Στην Αθήνα βρίσκονται οι παίκτες και τα μέλη του τεχνικού επιτελείου της ΑΕΚ μετά από τα φιλικά παιχνίδια που έδωσαν στο τουρνουά της Αυστραλίας. Κουρασμένοι οι πάντες στην αποστολή λόγω του μεγάλου ταξιδιού. Συνολικά 22 ώρες πέρασαν από την στιγμή που αναχώρησε η αποστολή από το αεροδρόμιο του Σίδνεϊ (με ανταπόκριση Μπανκονγκ).

«Καλύτεροι από πέρσι»
Τη σιγουριά πως η ΑΕΚ θα είναι καλύτερη σε σχέση με την περσινή σεζόν εξέφρασε ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς κατά την άφιξη της αποστολής της ομάδας στο Ελευθέριος Βενιζέλος.

«Ήταν ένα μεγάλο ταξίδι και σίγουρα μία σπουδαία εμπειρία για μας. Κάναμε ένα ακόμα καλό βήμα και είναι σίγουρο ότι είμαστε καλύτεροι από την περσινή σεζόν. Όμως θα πρέπει να συνεχίσουμε την δουλειά που κάνουμε για να πετύχουμε τους στόχους μας», τόνισε ο Σουηδός αμυντικός.

«Δούλεψα σωστά»
Ικανοποιημένος από την δουλειά που έκανε στην προετοιμασία αλλά και από τις εμφανίσεις του στα φιλικά εμφανίστηκε ο Λεονάρντο.
«Φέτος δούλεψα σωστά στην προετοιμασία στην Αυστρία και αυτό φάνηκε μέσα στο γήπεδο. Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι την προσπάθεια και τη δουλειά που κάνουμε», τόνισε.

Ο Βραζιλιάνος μέσος αναφέρθηκε και στην συμμετοχή της ΑΕΚ στο τουρνουά της Αυστραλίας. «Είχαμε ένα ολοήμερο ταξίδι και είναι λογικό να υπάρχει κούραση. Το θέμα είναι ότι πήγαν όλα καλά στην Αυστραλία και έγιναν όσα ζήτησε ο προπονητής μας. Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου, αλλά τώρα θα πρέπει να παλέψουμε στην Ελλάδα», κατέληξε.

Και οι Γάλλοι γράφουν για Ζεμπινά
Το όνομα του Τζόναθαν Ζεμπινά παραμένει στο προσκήνιο για την ΑΕΚ. Έπειτα από τα δημοσιεύματα των ιταλικών ΜΜΕ και οι Γάλλοι θέλουν την «Ένωση» να ενδιαφέρεται έντονα για την απόκτηση του παίκτη, ο οποίος έμεινε ελεύθερος, πριν από λίγες ημέρες, από τη Γιουβέντους.

Συγκεκριμένα, δημοσίευμα της ''parisien'' τονίζει χαρακτηριστικά πως ο ελληνικός σύλλογος προσφέρει στον 32χρονο 2 εκατ. ευρώ ετησίως, αλλά, όπως είναι λογικό, προκύπτουν πολλά ερωτηματικά για την εγκυρότητα του ρεπορτάζ, βάσει της οικονομικής κατάστασης της ΑΕΚ.

Μένει ο Μπερνς!
Οι πολύ καλές εμφανίσεις του Νέιθαν Μπερνς στα φιλικά προετοιμασίας κάνουν αρκετά πιθανή την παραμονή του Αυστραλού στην ΑΕΚ. Η εισήγηση του Μπάγεβιτς, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι θετική και κατά πάσα πιθανότητα ο εξτρέμ της «Ένωσης» δεν θα δοθεί εκ νέου δανεικός, αλλά θα φοράει τα «κιτρινόμαυρα» τη νέα σεζόν. Εξάλλου και οι Αυστραλοί δημοσιογράφοι αναφέρουν πως ο 22χρονος θα μείνει στην ΑΕΚ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x