Stoiximan Super League

Σισέ: «Και φέτος το νταμπλ»!

Σίγουρος ότι ο Παναθηναϊκός θα κατακτήσει και φέτος το νταμπλ εμφανίστηκε ο Τζιμπρίλ Σίσέ, μετά τη νίκη () του «τριφυλλιού» επί της Ίντερ στο Τορόντο. Επίσης, ο Γάλλος στράικερ εμφανίστηκε αποφασισμένος να πετύχει περισσότερα γκολ από την περσινή σεζόν.

Σίγουρος ότι ο Παναθηναϊκός θα κατακτήσει και φέτος το νταμπλ εμφανίστηκε ο Τζιμπρίλ Σίσέ, μετά τη νίκη (3-2) του «τριφυλλιού» επί της Ίντερ στο Τορόντο. Επίσης, ο Γάλλος στράικερ εμφανίστηκε αποφασισμένος να πετύχει περισσότερα γκολ από την περσινή σεζόν.

«Διαθέτουμε πολύ ποιοτική ομάδα και μπορούμε να παίξουμε πολύ καλό ποδόσφαιρο και το αποδείξαμε με την Ίντερ. Φέτος θα είμαστε πιο ενισχυμένοι σε σχέση με πέρσι και είμαι σίγουρος ότι θα κατακτήσουμε και το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο», δήλωσε αρχικά.

Στη συνέχεια, ο 29χρονος παίκτης μίλησε για την παρουσία του Γκοβού και του Μπουμσόνγκ στον Παναθηναϊκό: «Είναι δύο εξαιρετικοί ποδοσφαιριστές. Τους γνωρίζω καλά. Θα μας προσφέρουν μεγάλη βοήθεια. Εκτός από καλοί παίκτες είναι και πολύ καλοί χαρακτήρες και θα βοηθήσουν στο καλό κλίμα της ομάδας».

Ερωτηθείς για τους στόχους του τη φετινή σεζόν, απάντησε: «Θέλω να πετύχω περισσότερα γκολ από πέρσι και να πανηγυρίσω τίτλους με τον Παναθηναϊκό».

Καταλήγοντας, ο Σισέ αναφέρθηκε στη φάση που υπήρξε ένταση με τον Λούσιο ξεκαθάρισε: «Τίποτα το ιδιαίτερο. Είναι κάτι που συμβαίνει. Απλά θεώρησε ότι έπαιξε λίγο πιο σκληρά σε μια φάση. Ήταν μια παρεξήγηση και τελείωσε».

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x