Stoiximan Super League

Πλησιάζει ο Αρέβαλο

Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις του Ολυμπιακού με την Πενιαρόλ όσον αφορά την απόκτηση του Εχίδιο Αρέβαλο Ρίος. Δεν αποκλείεται μέχρι το τέλος της εβδομάδας να έχει ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Ουρουγουανού μέσου στους Πειραιώτες. Τον δανεισμό του Τζο από τη Μάντσεστερ Σίτι εξετάζουν οι «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι θεωρούν ότι ο Μπραντάο πληροί όλα τα κριτήρια που έχουν θέσει.

Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις του Ολυμπιακού με την Πενιαρόλ όσον αφορά την απόκτηση του Εχίδιο Αρέβαλο Ρίος. Δεν αποκλείεται μέχρι το τέλος της εβδομάδας να έχει ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Ουρουγουανού μέσου στους Πειραιώτες, καθώς το επόμενο διάστημα αναμένεται να υπάρξει συμφωνία με την ομάδα του παίκτη.

Το κόστος της μεταγραφής υπολογίζεται στο 1,5 εκατ. ευρώ, αφού οι απαιτήσεις των μάνατζερ που χειρίζονται την υπόθεση (του Χόρχε Τσιχάνε και του Χεράρδο Ραμπάιδα) ανέρχονται στις 300.000 ευρώ και η Πενιαρόλ εκτιμάται ότι θα ικανοποιηθεί με 550.000 ευρώ. Εν τω μεταξύ, δημοσιεύματα στην Ουρουγουάη υποστηρίζουν ότι οι «Carboneros» ψάχνουν περίπου 3 εκατ. ευρώ από τις πωλήσεις του Αρέβαλο (550.000 ευρώ), του Ραμίρεζ (2,3 εκατ. ευρώ) και του Μπουένο (250.000 ευρώ), για να προχωρήσουν άμεσα τη μεταγραφή του Νικόλας Ντομίνγκος.

Ήδη η Πενιαρόλ έχει απαντήσει αρνητικά σε προτάσεις της Κάλιαρι και της Χέρκουλες, ενώ ο Αρέβαλο - πέρα του Ολυμπιακού - βρίσκεται στο «στόχαστρο» της Μάλαγα, της Νιούκαστλ και της Μποταφόγκο. Από την πλευρά τους, οι «ερυθρόλευκοι» δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να εκτοξεύσουν το ποσό της μεταγραφής και θέλουν πρώτα να περάσει το παιχνίδι με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Ισραήλ.

«Γλυκοκοιτάζει» τον Τζο της Σίτι

Τον δανεισμό του Τζο εξετάζουν στον Ολυμπιακό. Η Μάντσεστερ Σίτι φέρεται να μην υπολογίζει τον Βραζιλιάνο επιθετικό ενόψει της νέας σεζόν και οι Πειραιώτες εμφανίζονται διατεθειμένοι να κάνουν «κρούση» για την απόκτηση με τη μορφή δανεισμού.

Μάλιστα, όπως γράφει η «SportDay», οι «ερυθρόλευκοι» μίλησαν με τον Ντουντού, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά τον 23χρονο παίκτη και εκείνος τους είπε τα καλύτερα για την αξία του συμπατριώτη του. Αυτή τη στιγμή ο Τζο δεν παρουσιάζεται θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα, όμως η παρουσία του Ντουντού στον Ολυμπιακό μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στις ενδεχόμενες συζητήσεις.

Όσον αφορά την υπόθεση του Μπραντάο, ο Βραζιλιάνος φορ αρέσει στους Πειραιώτες και θεωρούν ότι πληροί όλα τα κριτήρια που έχουν θέσει. Συγκεκριμένα, είναι αρκετά καλός στο ψηλό παιχνίδι και είναι εξίσου επικίνδυνος με την μπάλα στα πόδια αλλά και στο «ένας εναντίον ενός». Οι ιθύνοντες εκτιμούν ότι η υπόθεση του 30χρονου παίκτη θα ήταν πιο εύκολη, αν δεν είχε μπει «σφήνα» η Φενερμπαχτσέ για τον Νιάνγκ (έτσι ο Μπραντάο εκτιμάται ότι θα μείνει στη Μαρσέιγ).

* Σε συζητήσεις με τη Μίλαν για τον δανεισμό του Ντομινίκ Αντίγια βρίσκεται ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με χθεσινές πληροφορίες από την Ιταλία. Συγκεκριμένα, οι «ροσονέρι» ψάχνουν σύλλογο για να παραχωρήσουν με τη μορφή δανεισμού τον 21χρονο φορ, ο οποίος ήταν πρώτος σκόρερ - με οκτώ γκολ - του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος U-20. Εκτός των Πειραιωτών, οι Ιταλοί μιλούν με το Ανόβερο και τη Μάιντζ. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γκανέζος αμείβεται με 500.000 ευρώ ετησίως.

* Τα τυπικά φαίνεται πως απομένουν για να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του Ντένις Επστάιν στην Κέρκυρα. Ο Γερμανός εξτρέμ έχει συμφωνήσει σε όλα με τους «Φαίακες» και απομένουν κάποιες λεπτομέρειες μεταξύ των δύο ομάδων για να ολοκληρωθεί η υπόθεση.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x