Stoiximan Super League

Αναλαμβάνει δράση…

Απογοήτευση και προβληματισμός επικρατεί στον Ολυμπιακό, μια ημέρα μετά την από τη συνέχεια του Europa League από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Δεν αποκλείεται εντός της μέρας ο Έβαλντ Λίνεν να αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα, αφού ο Βαγγέλης Μαρινάκης προτίθεται να τον αντικαταστήσει με τον Ερνέστο Βαλβέρδε ή κάποιον άλλο ισπανόφωνο τεχνικό. Προ της εξόδου και ο Ντιόγο, ύστερα από την απερίσκεπτη κίνησή του στο χθεσινό ματς.

Απογοήτευση και προβληματισμός επικρατεί στον Ολυμπιακό, μια ημέρα μετά την ήττα-αποκλεισμό από τη συνέχεια του Europa League από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Δεν αποκλείεται εντός της ημέρας ο Έβαλντ Λίνεν (στις 11:00 θα περάσει από τα γραφεία της ΠΑΕ) να αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα, αφού ο Βαγγέλης Μαρινάκης προτίθεται να τον αντικαταστήσει με τον Ερνέστο Βαλβέρδε ή κάποιον άλλο ισπανόφωνο τεχνικό.

Προ της εξόδου και ο Ντιόγο, ύστερα από την απερίσκεπτη ενέργειά του στο χθεσινό ματς. Διαβάστε το άρθρο του Κώστα Νικολακόπουλου στο www.sport-fm.gr.

Πρώτος στόχος ο Βαλβερδε

Το όνομα του Ερνέστο Βαλβέρδε ήρθε στην επιφάνεια για την αντικατάσταση του Έβαλντ Λίνεν, αφότου ο Ολυμπιακός έμεινε εκτός του Europa League. Οι διοικούντες την ΠΑΕ γνωρίζουν την αξία του Ισπανού προπονητή, ο οποίος είναι ελεύθερος, και είναι ιδιαίτερα αγαπητός στον κόσμο. Όταν είχε γίνει «κρούση» από τους Πειραιώτες στον 46χρονο τεχνικό, εκείνος είχε αρνηθεί - ισχυριζόμενος οικογενειακούς λόγους.

Πάντως, οι «ερυθρόλευκοι» εμφανίζονται διατεθειμένοι να του αφήσουν εν λευκώ τις μεταγραφικές κινήσεις και να του προσφέρουν ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο. Όπως γράφει η «SportDay», ο Βαλβέρδε έλεγε χθες στο περιβάλλον του πως είναι διατεθειμένος να ακούσει την προσφορά του Ολυμπιακού. Αν τελικά δεν προχωρήσει του Ισπανού, οι Πειραιώτες θα κινηθούν για τον Μανουέλ Πελεγκρίνι. Ο πρώην προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης είναι και εκείνος ελεύθερος, όμως το κασέ του είναι ιδιαίτερα υψηλό.

Προτού αναλάβει ο Λίνεν την τεχνική ηγεσία των «ερυθρόλευκων», είχαν προταθεί ο Ράντομιρ Άντιτς, ο Μανόλο Χιμένεθ και ο Γκρεγκόριο Μανθάνο, οι δύο τελευταίοι είναι ακόμη ελεύθεροι και ο πρώτος έχει τιμωρηθεί με τέσσερις αγωνιστικές από τη FIFA για τις δηλώσεις που είχε κάνει για τη διαιτησία του αγώνα με την Αυστραλία στο πρόσφατο Μουντιάλ.

Μώραλης: «Η διοίκηση θα κάνει ό,τι πρέπει»

Τους στόχους της επόμενης μέρας εξήγησε ο Γιάννης Μώραλης, μετά τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Europa League. Προτεραιότητα αποτελεί η κατάκτηση του νταμπλ, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο, και αναμένεται αυστηρή τιμωρία για την ενέργεια του Ντιόγο. Επίσης, οι Πειραιώτες εμφανίζονται δυσαρεστημένη από τη διαιτησία του Λούκα Μπάντι.

«Είμαστε πολύ απογοητευμένοι από τον αποκλεισμό, διότι κατά τη γνώμη της διοίκησης ο Ολυμπιακός αποκλείστηκε από μία υποδεέστερη ομάδα. Κυρίως όμως είμαστε απογοητευμένοι από την εικόνα της ομάδας. Το τελευταίο διάστημα είχε σταλεί σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα το μήνυμα ότι τα δύο παιχνίδια με τη Μακάμπι ήταν πολύ σημαντικά επειδή έπρεπε η ομάδα να περάσει στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ», τόνισε ο δ' αντιπρόεδρος της ΠΑΕ και πρόσθεσε:

«Η διοίκηση είναι προβληματισμένη και θα λάβει τις αποφάσεις που πρέπει, ώστε η ομάδα να υλοποιήσει τους βασικούς της στόχους: καλό ποδόσφαιρο, κατάκτηση πρωταθλήματος και Κυπέλλο Ελλάδας. Οσον αφορά την ενέργεια του Ντιόγο, αυτή κρίνεται επιεικώς απαράδεκτη και θα υπάρξει η ανάλογη τιμωρία. Τέλος, η διοίκηση είναι δυσαρεστημένη και προβληματισμένη από τη διαιτησία του αγώνα. Ανεξαρτήτως του αν ήταν καλός ή κακός ο Ολυμπιακός, οι αποφάσεις του διαιτητή έπρεπε να ήταν διαφορετικές».

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x