Stoiximan Super League

Μπάγεβιτς: «Όλη η Ελλάδα στο πλευρό μου»!

Κάτι περισσότερο από 24 ώρες μετά την επίθεση που δέχθηκε και λίγο αργότερα μετά τη διαβεβαίωση του στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ότι , ο Ντούσαν Μπάγεβιτς φέρεται να μίλησε σε ΜΜΕ της Σερβίας για τα απίστευτα γεγονότα της Καλλιθέας. Ο Σερβοέλληνας τεχνικός τόνισε ότι δεν εξεπλάγη από αυτό που συνέβη, ανέφερε ότι το θέμα έχει περάσει στα χέρια των Αρχών και στάθηκε στη συμπαράσταση που ένιωσε από όλη την Ελλάδα.

Κάτι περισσότερο από 24 ώρες μετά την επίθεση που δέχθηκε και λίγο αργότερα μετά τη διαβεβαίωση του στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ότι είναι καλά, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς φέρεται να μίλησε σε ΜΜΕ της Σερβίας για τα απίστευτα γεγονότα της Καλλιθέας.

Ο Σερβοέλληνας τεχνικός τόνισε ότι δεν εξεπλάγη από αυτό που συνέβη, ανέφερε ότι το θέμα έχει περάσει πλέον στα χέρια των Αρχών και στάθηκε ιδιαίτερα στη συμπαράσταση που ένιωσε από όλη την Ελλάδα.

«Δεν είναι παράξενο αυτό που έγινε. Είναι πολύ άσχημος ο τρόπος όμως, που αυτή η εικόνα πέρασε στον κόσμο. Οι αρχές κάνουν την δουλειά τoυς και θα δούμε τι θα γίνει τελικά», ανέφερε στην ιστοσελίδα «Blicsports» ο Μπάγεβιτς, για να τονίσει χαρακτηριστικά:

«Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι, μετά από αυτό που έγινε, όλη η Ελλάδα στάθηκε στο πλευρό μου».

Ερωτώμενος, δε, για την αιτία όλου του κακού, ο Μπάγεβιτς την εντόπισε στα γεγονότα του 1996, εξηγώντας παράλληλα πως εκείνα συνεχίζουν να τον «κυνηγούν» μέχρι και σήμερα:

«Το νόημα της ιστορίας είναι ότι μία ομάδα οπαδών είναι δυσαρεστημένοι από το 1996, όταν έφυγα από την ΑΕΚ και πήγα στον Ολυμπιακό. Η ομάδα πάει καλά, αλλά αυτοί χρησιμοποιούν κάθε ευκαιρία για να με προσβάλουν με λόγια και τώρα πια να μου κάνουν κακό και σωματικά».

Σημειώνεται, πάντως, πως κύκλοι της ΠΑΕ ΑΕΚ και του ίδιου του Ντούσαν Μπάγεβιτς διαψεύδουν το δημοσίευμα και ισχυρίζονται πως ο Σερβοέλληνας τεχνικός δεν έχει κάνει τις δηλώσεις που του αποδίδονται σε αυτό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x