Stoiximan Super League

«Θα αλλάξουν πολλά...»

Αποφασισμένος για σκληρή δουλειά που θα αλλάξει άρδην την εικόνα του Ολυμπιακού εμφανίστηκε από τα πρώτα λεπτά παρουσίας του στην Ελλάδα ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο 46χρονος προπονητής κατευθύνθηκε απευθείας από το ιδιωτικό τζετ του Βαγγέλη Μαρινάκη και το αεροδρόμιο στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. «Περιμένω σκληρή δουλειά από όλους σας. Θα αλλάξουν πολλά. Πρέπει να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα», το μήνυμά του στους παίκτες.

Στην Αθήνα βρίσκεται από νωρίς το απόγευμα ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Η διοίκηση του Ολυμπιακού έκανε σεβαστή την επιθυμία του Ισπανού τεχνικού να φτάσει χωρίς τυμπανοκρουσίες και… υποδοχές στο αεροδρόμιο. Μάλιστα ο 46χρονος προπονητής, που συνοδευόταν από τους δύο συνεργάτες του, Γιόν Ασπιάθου και Χάιμε Ποθάνκο, κατευθύνθηκε απευθείας από το ιδιωτικό τζετ του Βαγγέλη Μαρινάκη και το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο όπου θα διαμείνει αρχικά, ενώ στις 17:50 πέρασε τις πόρτες στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, όπου και παρακολούθησε την προπόνηση του Ολυμπιακού.

«Περιμένω σκληρή δουλειά από όλους σας. Θα αλλάξουν πολλά. Πρέπει να νικάμε σε όλα τα παιχνίδια. Στόχος είναι το νταμπλ και τίποτα άλλο. Δεν υπάρχει καμία σκέψη για αποτυχία. Θέλω απόλυτη πειθαρχία. Θα παίζουν οι καλύτεροι. Όλοι θα κρίνεστε στο γήπεδο και τις προπονήσεις, ενώ όλοι θα πάρετε ευκαιρίες», είπε στους παίκτες στη σύντομη ομιλία του, ενώ στη συνέχεια παρακολούθησε την προπόνηση μαζί με τον Γιον Ασπιάθου, ενώ είχε συζητήσεις με τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς και τον Τάσο Μητρόπουλο.

Ο Βαλβέρδε δεν θέλει να χάσει ούτε δευτερόλεπτο επιπλέον, καθώς απομένουν λιγότερο από τρεις εβδομάδες για την έναρξη των υποχρεώσεων του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα και πρέπει να αλλάξουν πολλά. Ο νέος προπονητής των Πειραιωτών, που θα παρουσιαστεί επίσημα την Τρίτη (στις 13:00), θα έχει σειρά επαφών με τη διοίκηση ώστε να οριστούν οι μεταγραφικοί στόχοι.

Στόχος είναι να αποκτηθούν δύο μεσοαμυντικοί (ένας για το βασικό σχήμα κι ένας γα ρεζέρβα), ένας επιθετικός, πιθανώς κι ένας τερματοφύλακας, αλλά κι ένας αμυντικός (φαβορί ο Τάσος Παπάζογλου του Πανσερραϊκού). Παράλληλα, ανοικτό είναι το ενδεχόμενο να υπάρξει κρούση στην ΑΕΚ για τον Νάτσο Σκόκο. Η δεύτερη… πρώτη του Ερνέστο Βαλβέρδε θα γίνει την ερχόμενη Παρασκευή στο φιλικό με τη Ρόμα στο «Καραϊσκάκη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x