Stoiximan Super League

Από το «μικροσκόπιο» του Ντάρκο!

Στο Βελιγράδι αναμένεται να βρεθεί σήμερα ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς. Ο Σέρβος θα παρακολουθήσει το παιχνίδι της Εθνικής ποδοσφαίρου με την εθνική ομάδα της χώρας του και θα «τσεκάρει» τους Ντράγκαν Μρντζα και Ράντοσαβ Πέτροβιτς. Πρώτος στόχος ο Τζαβάντ Νεκουνάμ, αλλά παραμένει δύσκολη υπόθεσή του. Στο προσκήνιο του Οράσιο Καρντόσο...

Στο Βελιγράδι αναμένεται να βρεθεί σήμερα ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς, προκειμένου να παρακολουθήσει υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους του Ολυμπιακού. Ο Σέρβος θα αναχωρήσει σήμερα το πρωί από την Αθήνα, αφού θα δει τον αγώνα Σερβία-Ελλάδα και θα «τσεκάρει» τους Ντράγκαν Μρντζα και Ράντοσαβ Πέτροβιτς. Επίσης, είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να θέλει να δει από κοντά σε τι κατάσταση βρίσκεται ο Μάρκο Πάντελιτς, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Άγιαξ.

Οι Σέρβοι θεωρούν ότι ο Ολυμπιακός έχει «κλείσει» τον Ντράγκαν Μρντζα και εκείνο που απομένει είναι η έγκριση του Ερνέστο Βαλβέρδε για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Οι Πειραιώτες θα δώσουν περίπου 1 εκατ. ευρώ για να πάρουν τον 26χρονο επιθετικό, αν και τις τελευταίες ώρες η Παρτιζάν φέρεται να ικανοποιεί τις απαιτήσεις της Βοϊβοντίνα για να πάρει εκείνη τον παίκτη. Πάντως, στη Σερβία εκτιμούν ότι ο Κοβάσεβιτς πάει για να κλείσει τον Μρντζα.

Όσον αφορά την περίπτωση του Ράντοσαβ Πέτροβιτς, πρόκειται για αμυντικό μέσο που βρίσκεται στα υπ’ όψιν των Πειραιωτών αρκετό καιρό. Για τον 20χρονο παίκτη έχει σχηματίσει καλή άποψη ο σύμβουλος μεταγραφών των «ερυθρόλευκων» και η Παρτίζαν φέρεται να θέλει περίπου 2,5 εκατ. ευρώ για την παραχώρησή του. Μόλις ο Κοβάσεβιτς επιστρέψει στην Ελλάδα, θα παραδώσει στον Βαλβέρδε την έκθεσή του για τους τρεις ποδοσφαιριστές και στη συνέχεια ο Ισπανός τεχνικός πάρει τις αποφάσεις του.

Πρώτος στόχος ο Νεκουνάμ, αλλά…

Ψηλά στη λίστα του Ερνέστο Βαλβέρδε παραμένει ο Τζαβάντ Νεκουνάμ όσον αφορά την απόκτηση ενός αμυντικού χαφ. Ο Ισπανός απάντησε θετικά για την περίπτωση του Ιρανού, όταν οι παράγοντες του Ολυμπιακού είχαν πάει στη Βαρκελώνη. Οι Πειραιώτες δεν έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση στην Οσασούνα, η οποία φέρεται να παραχωρεί τον 30χρονο μέσο έναντι 1,2-1,3 εκατ. ευρώ.

Ωστόσο, ο παίκτης δεν επιθυμεί να φύγει από την Ισπανία, ενώ οι απαιτήσεις του φτάνουν το 1,5 εκατ. ευρώ ετησίως. Από την πλευρά του, ο Χοσέ Αντόνιο Καμάτσο (προπονητής της ισπανικής ομάδας) δήλωσε «ήταν πιο εύκολο για εμάς να τον αντικαταστήσουμε στις 5 Ιουλίου, παρά στις 5 Αυγούστου».

Την ίδια ώρα, στη Γαλλία θεωρούν προχωρημένη την υπόθεση του Γουίλιαμ Βενκέρ, αφού υποστηρίζουν ότι βρίσκεται πολύ κοντά στους «ερυθρόλευκους». Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 21χρονος μέσος έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της Ντόρτμουντ και της Μπλάκμπερν.

Υπογράφουν Παπάζογλου και Σουμπίνιο

Τα τυπικά απομένουν για να ανακοινώσει ο Ολυμπιακός την απόκτηση του Τάσου Παπάζογλου και του Σουμπίνιο, με τον δεύτερο να πηγαίνει στον Πανσερραϊκό με τη μορφή δανεισμού. Όσον αφορά τον πρώτο, θα ντυθεί στα ερυθρόλευκα έναντι περίπου 350.000 ευρώ, συν τον Βραζιλιάνου μέσο που θα παίξει για ένα χρόνο στις Σέρρες.

Οι υπογραφές με τον 22χρονο στόπερ αναμένεται να πέσουν αύριο, όταν και θα επιστρέψει από την Ελβετία που βρίσκεται με την Εθνική Ελπίδων. Από την πλευρά του, ο Σουμπίνιο αναμένεται να υπογράψει σήμερα. Εν τω μεταξύ, χθεσινοβραδινές φήμες ήθελαν τους «ερυθρόλευκους» να ασχολούνται εκ νέου με την περίπτωση του Οράσιο Καρντόσο. Ωστόσο, το γεγονός ότι είναι 31 ετών και θέλει αρκετή δουλειά στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης μειώνουν τις πιθανότητες έγκρισής του από τον Ερνέστο Βαλβέρδε.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x