Stoiximan Super League

Τζεμπούρ: «Κατά 99% στην ΑΕΚ»

Όλα δείχνουν ότι ο Ράφικ Τζεμπούρ θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ. Ο Γαλλοαλγερινός επιθετικός μίλησε στην εφημερίδα «Competition» και τόνισε πως θα αφήσει την «Ένωση» μόνο για μία μεγαλύτερη ομάδα της Ευρώπης. «Μου είπε (ο Μπάγεβιτς) ότι με υπολογίζει, ότι στηρίζεται πάνω μου κι αυτό με έκανε απίστευτα ευτυχισμένο», πρόσθεσε. Τι νεότερα υπάρχουν στην υπόθεση του Αραούχο.

Όλα δείχνουν ότι ο Ράφικ Τζεμπούρ θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ. Από την πλευρά του, ο Γαλλοαλγερινός επιθετικός μίλησε στην εφημερίδα «Competition» και τόνισε πως θα αφήσει την «Ένωση» μόνο για μία μεγαλύτερη ομάδα της Ευρώπης.

Ακόμη δεν έχει διαρρεύσει η προσφορά των «κιτρινόμαυρων» για νέο διετές συμβόλαιο, όμως προσπαθούν να φέρουν τον 25χρονο παίκτη στο νέο καθεστώς συμβολαίων (σχετικά μειωμένες στάνταρ αποδοχές και μπόνους κατάκτησης στόχων) χωρίς να τον υποβαθμίσουν σημαντικά.

Μεγάλο ρόλο στις διαπραγματεύσεις θα παίξει και ο ορισμός της ρήτρας στο νέο συμβόλαιο. Συγκεκριμένα, η ΑΕΚ θα ήθελε να ορίσει την αποδέσμευση του παίκτη στα 4 εκατ., ενώ η πλευρά του παίκτη θα ήθελε να είναι αισθητά μικρότερη.

Ακολουθεί ο Σκόκο, στο περίμενε ο Μπλάνκο

Πιο δύσκολη θεωρείται η υπόθεση του Νάτσο Σκόκο από τις αντίστοιχες του Ράφικ Τζεμπούρ και Ίσμαελ Μπλάνκο. Ο Σταύρος Αδαμίδης είχε επικοινωνία με τον Ελληνα εκπρόσωπο του παίκτη, Παύλο Διαννή, ο οποίος αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας και δεν μπορεί ακόμη να παραστεί σε ραντεβού. Ο πρόεδρος της ΑΕΚ αναμένεται να έχει νέα τηλεφωνική επικοινωνία με τον μάνατζερ του Αργεντινού και θα προσπαθήσει να μάθει αν ο παίκτης επιθυμεί να παραμείνει στο ρόστερ της «Ένωσης».

Πάντως, στην ΑΕΚ προτίθενται να κάνουν ό,τι μπορούν για να κρατήσουν τον ποδοσφαιριστή ή να διασφαλίσουν ότι δεν πρόκειται να αγωνιστεί σε εγχώριο αντίπαλο, αν αποφασίσει να τιμήσει μέχρι τέλους το συμβόλαιό του. Όσον αφορά τον Μπλάνκο, η διοίκηση τονίζει ότι θέλει να συζητήσει ξανά με τον μάνατζέρ του στα τέλη της εβδομάδας για την πρόταση που του κατέθεσε (και απορρίφθηκε). Μέχρι χθες κανείς δεν είχε επικοινωνήσει με τον μάνατζερ του Αργεντινού φορ.

* Ο Κάρλος Αραούχο εξαφανίστηκε αφού πρώτα απέστειλε ένα ακόμη εξώδικο (τρίτο κατά σειρά), με το οποίο ζητεί να λάβει 700.000 ευρώ, ποσό που αντιστοιχεί στην εξόφληση του συμβολαίου του που λήγει το 2012! Από την πλευρά της, η ΑΕΚ αναμένεται να καλέσει σε απολογία τον Αργεντινό, ενώ στη συνέχεια είναι πιθανό να διακόψει το συμβόλαιό του και θα προσφύγει στη FIFA.

Αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο Τζεμπούρ

Ας μιλήσουμε για την ομάδα σου, την ΑΕΚ...

«Ολα πάνε πολύ καλά. Και δουλεύω πολύ καλά. Τα ταξίδια στην Αυστρία και την Αυστραλία επίσης πήγαν πολύ καλά. Ηταν απολύτως επιτυχή. Δώσαμε πολλά παιχνίδια, κάτι πολύ σημαντικό γι' αυτή την περίοδο».

Ολ' αυτά δείχνουν ότι θα μείνεις στην ΑΕΚ;

«Η Ελλάδα είναι μια χώρα που αγαπώ. Παίζω σε μια μεγάλη ομάδα, νιώθω καλά εκεί. Επομένως, γιατί να αλλάξω;».

Είχες όμως προτάσεις;

«Προτάσεις που δεν ήταν τόσο ενδιαφέρουσες. Ειλικρινά δεν θέλω να ζήσω περιπέτειες. Δεν ενδιαφέρομαι. Αν μου παρουσιαστεί μια πραγματικά καλή ευκαιρία, θα δω. Αλλιώς και κατά 99% μένω στην ΑΕΚ».

Παρατηρήθηκε μια αλλαγή προς το καλύτερο στις σχέσεις σου με τον προπονητή τις τελευταίες εβδομάδες.

«Ναι, διότι είχα μια πολύ ειλικρινή συζήτηση μαζί του. Μιλήσαμε ειλικρινά για τις διαφορές μας. Μου είπε ότι με υπολογίζει, ότι στηρίζεται πάνω μου κι αυτό με έκανε απίστευτα ευτυχισμένο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x