Stoiximan Super League

Θέλει Μουσλίμοβιτς η Α.Ε. Λεμεσού

Για την απόκτηση του Ζλάταν Μουσλίμοβιτς ενδιαφέρεται η Α.Ε. Λεμεσού, σύμφωνα με έντονη φημολογία που αναπτύχθηκε. Συγκεκριμένα, η Κυπριακή ομάδα θέλει να αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού τον Βόσνιο επιθετικό του ΠΑΟΚ.

Για την απόκτηση του Ζλάταν Μουσλίμοβιτς ενδιαφέρεται η Α.Ε. Λεμεσού, σύμφωνα με έντονη φημολογία που αναπτύχθηκε. Συγκεκριμένα, η Κυπριακή ομάδα θέλει να αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού τον Βόσνιο επιθετικό του ΠΑΟΚ. Ωστόσο, το ενδιαφέρον των Κύπριων είναι φιλολογικό, αφού μέχρι χθες δεν είχαν καταθέσει επίσημη πρόταση στον «Δικέφαλο του Βορρά».

Όπως έγινε γνωστό, η Α.Ε. Λεμεσού θέλει τον Μουσλίμοβιτς δανεικό για ένα χρόνο και εμφανίζεται διατεθειμένη να καλύψει εξ ολοκλήρου τις ετήσιες αποδοχές του 29χρονου παίκτη (περίπου 600.000 ευρώ), δίνοντας επιπλέον και 100.000 ευρώ στους Θεσσαλονικείς. Αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να συζητηθεί το συγκεκριμένο σενάριο, καθώς ο Μουσλίμοβιτς είχε υποχρεώσεις με την εθνική του ομάδα και δεν έχει ενημερωθεί επισήμως για οποιαδήποτε πρόταση. Πάντως, εκείνο που προκύπτει από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή είναι ότι δεν επιθυμεί να φύγει από τον ΠΑΟΚ.

Όσον αφορά το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Βίκτορ Βιτόλο, η πάγια θέση της ΠΑΕ είναι όλα μπορούν να συζητηθούν, αρκεί να είναι προς το οικονομικό και αγωνιστικό συμφέρον του συλλόγου. Υπενθυμίζεται ότι η ρήτρα του Ισπανού μέσου είναι στα 5 εκατ. ευρώ, ενώ για ομάδα του εξωτερικού ανέρχεται στα 4 εκατ. ευρώ. Πάντως, δύσκολα ο 27χρονος παίκτης θα φύγει από τον «Δικέφαλο του Βορρά», αφού αποτελεί βασική μονάδα ενόψει της φετινής σεζόν. Επίσης, δεν είναι εύκολο να βρεθεί ο αντικαταστάτης του και εν όψει δύο πολύ κρίσιμων αγώνων με τη Φενερμπαχτσέ για τα πλέι οφ του Europa League.

* Κεκλεισμένων των θυρών θα γίνει ο αγώνας της πρεμιέρας της Φενέρ στο τουρκικό πρωτάθλημα, κόντρα στην Αταλιασπόρ. Ανθρωπος του ΠΑΟΚ θα βρεθεί την Κυριακή στο άδειο «Σουκρού Σαράτσογλου», αλλά δεν έχει αποφασιστεί ακόμα ποιος θα είναι. Μπορεί και ο Θόδωρος Σαββίδης, που είναι τεχνικός υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής.

* Τα εισιτήρια για τον αγώνα ΠΑΟΚ - Fenerbahce SK.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x