Stoiximan Super League

Από… Δευτέρα οι επόμενες μεταγραφές

Μετά τη Δευτέρα θα υπάρξουν εξελίξεις στον Ολυμπιακό όσον αφορά τις επόμενες μεταγραφές. Χθες ο Βαγγέλης Μαρινάκης ήταν πέντε ώρες στα γραφεία της ΠΑΕ και ασχολήθηκε με όλα τα θέματα, όπως για παράδειγμα τις περιπτώσεις του Σουμπίνιο και του Τάσου Παπάζογλου. Στα υπ’ όψιν του Ερνέστο Βαλβέρδε βρίσκεται η περίπτωση του Ακίλε Εμανά. Ιρανοί προτρέπουν τον Τζαβάντ Νεκουνάμ να έρθει στους Πειραιώτες!Δεν εντυπωσίασε ο Ντράγκαν Μρντζά.

Μετά τη Δευτέρα θα υπάρξουν εξελίξεις στον Ολυμπιακό όσον αφορά τις επόμενες μεταγραφές. Χθες ο Βαγγέλης Μαρινάκης ήταν πέντε ώρες στα γραφεία της ΠΑΕ και ασχολήθηκε με όλα τα θέματα, όπως για παράδειγμα τις περιπτώσεις του Σουμπίνιο και του Τάσου Παπάζογλου. Επίσης, ο νέος μεγαλομέτοχος είχε συνάντηση για τις ακαδημίες του συλλόγου.

Ο κ. Μαρινάκης περιμένει την έκθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος θα εισηγηθεί ποιοι παίκτες χρειάζεται να αποχωρήσουν από την ομάδα και ποιοι θα ενισχύσουν τους Πειραιώτες ενόψει της νέας σεζόν. Πάντως, ο γνωστός εφοπλιστής εμφανίζεται διατεθειμένος να δυναμώσει περισσότερο το ρόστερ των «ερυθρόλευκων», παρότι έμειναν τόσο νωρίς από το Europa League. Άλλωστε, στην προχθεσινή συνέντευξη Τύπου είχε δηλώσει ότι στόχος του είναι να χτίσει τον «νέο Ολυμπιακό».

Στο προσκήνιο ο Εμανά

Στα υπ’ όψιν του Ερνέστο Βαλβέρδε βρίσκεται η περίπτωση του Ακίλε Εμανά. Ο Καμερουνέζος μέσος προτάθηκε εκ νέου στον Ολυμπιακό και είναι παίκτης που αρέσει στον Ισπανό τεχνικό. Η υπόθεση του 28χρονου παίκτη δεν είναι εύκολη, αφού έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ισπανικών ομάδων και η Μπέτις τον κοστολογεί στα 4-5 εκατ. ευρώ. Πάντως, κάποιοι εκτιμούν ότι οι Πειραιώτες θα εξετάσουν το ενδεχόμενο της συνιδιοκτησίας του διεθνούς άσου. Συγκεκριμένα, να αγοράσουν το 50% των δικαιωμάτων του Εμανά έναντι 2-2,5 εκατ. ευρώ.

Όσον αφορά το θέμα του Τζαβάντ Νεκουνάμ, ο ισπανικός Τύπος υποστήριζε ότι η Οσασούνα εμφανίζεται έτοιμη να διαπραγματευτεί την πώληση του Ιρανού μέσου στους «ερυθρόλευκους». Ωστόσο, ερωτηματικό παραμένει η στάση του 30χρονου μέσου, ο οποίος προχθές δήλωσε ότι επιθυμεί να συνεχίσει να αγωνίζεται στην Primera Division. Εν τω μεταξύ, σε αρκετά φόρουμ στο Ιράν θαυμαστές του τον προτρέπουν να αποδεχθεί την πρόταση του Ολυμπιακού. Χθες ο Νεκουνάμ έπαιξε στη νίκη (3-1) της χώρας του επί της Αρμενίας και, μάλιστα, στο 78’ αποβλήθηκε. Δεν αποκλείεται όταν επιστρέψει στην Ισπανία να σημειωθούν εξελίξεις στην υπόθεση του, αν και προέκυψε ενδιαφέρον της Φενερμπαχτσέ για την απόκτηση του παίκτη.

Ερχεται ο Μπαπτίστα στην Αθήνα

Ψηλά στη λίστα του Βαγγέλη Μαρινάκη βρίσκεται ο Ζούλιο Μπαπτίστα, ο οποίος αρέσει πολύ στον Ερνέστο Βαλβέρδε. Εκείνο που προκύπτει είναι ότι ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού - με οψιόν αγοράς - τον Βραζιλιάνο επιθετικό. Το απόγευμα (19:00) φτάνει η αποστολή της Ρόμα στην Ελλάδα για το αυριανό φιλικό με τους Πειραιώτες στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Δεν αποκλείεται οι οπαδοί του Ολυμπιακού να προσπαθήσουν να… ψήσουν τον 29χρονο παίκτη να έρθει στην ομάδα του, αν και χθες ο μάνατζέρ του, Αλεσάντρο Λούτσι, δήλωσε ότι «ο Ζούλιο δεν θέλει να παίξει στην Τουρκία. Μου έχει πει να του βρω ομάδα στην Αγγλία, στην Ισπανία και στη Γερμανία. Το πρόβλημα δεν είναι οικονομικό. Απλώς θέλει να παίξει σε μεγάλο πρωτάθλημα».

Όσον αφορά τον Ντράγκαν Μρντζά, ο επιθετικός της Βοϊβοντίνα αγωνίστηκε στο χθεσινό φιλικό της Σερβίας με την Εθνική Ελλάδας. Ο 26χρονος παίκτης μπήκε στον αγωνιστικό χώρο στο 65ο λεπτό, όμως στο διάστημα που αγωνίστηκε δεν εντυπωσίασε με την απόδοσή του. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς δεν πήγε στη Σερβία, όμως χθες ήταν ούτε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Πάντως, ο Μρντζά δήλωσε: «Ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει τίποτα. Αύριο (σήμερα) ή μεθαύριο (αύριο) θα γνωρίζω σε ποια ομάδα θα συνεχίσω. Είμαι μακριά από τον Ολυμπιακό».

Από μέρα σε μέρα

Το αργότερο μέχρι αύριο θα έχει ξεκαθαρίσει η μεταγραφή του Σουμπίνιο στον Ολυμπιακό, αφού κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας ο Έλληνας μάνατζερ του παίκτη συναντήθηκε με τους Πειραιώτες. Επίσης, αύριο αναμένεται να κλείσει το θέμα του Τάσου Παπάζογλου. Και οι δύο θα αποκτηθούν από τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι στη συνέχεια θα τους παραχωρήσουν με τη μορφή δανεισμού στον Πανσερραϊκό.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x