Stoiximan Super League

«Δύο εκατ. ευρώ για Μοϊσές»

Τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει η υπόθεση του Μοϊσές Ουρτάδο για τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου. Συγκεκριμένα, το «» γράφει ότι οι Πειραιώτες προσφέρουν 2,2 εκατ. ευρώ για τον 29χρονο μέσο.

Τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει η υπόθεση του Μοϊσές Ουρτάδο για τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου. Συγκεκριμένα, το «elmundodeportivo.es» γράφει ότι οι Πειραιώτες προσφέρουν 2,2 εκατ. ευρώ για τον 29χρονο μέσο.

Από την πλευρά της, η Εσπανιόλ αξιώνει περίπου 3,5 εκατ. ευρώ για την πώλησή του. Η διαφορά φαίνεται μεγάλη, όμως δεν είναι ανυπέρβλητη για την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Οι Ισπανοί αναφέρουν ότι ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει ζητήσει από τον Βαγγέλη Μαρινάκη την απόκτηση του Μοϊσές για να ενισχυθεί το κέντρο των «ερυθρόλευκων».

Επίσης, τονίζουν ότι ο 46χρονος τεχνικός εμπιστεύεται τον «Μόι» και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ εμφανίζεται διατεθειμένος να ικανοποιήσει τα «θέλω» του προπονητή. Τέλος, επικαλούνται πηγές από τον Ολυμπιακό, ο οποίος προτίθεται να προτείνει ως έμψυχο αντάλλαγμα τον Όσκαρ Γκονζάλες για να πάρει τον 29χρονο παίκτη.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x