Stoiximan Super League

Πουλάει… ακόμα η ΑΕΚ

Μέχρι και την τελευταία μέρα των μεταγραφών θα διατηρεί… προς πώληση τους πρωτοκλασάτους παίκτες της η ΑΕΚ. Όπως επιβεβαίωσε ο Σταύρος Αδαμίδης, η πολιτική του συλλόγου πάνω στο θέμα δεν έχει αλλάξει και παρά τις επαφές με Σκόκο, Μπλάνκο και Τζεμπούρ για την ανανέωση των συμβολαίων τους, τυχόν προσφορές για εκείνους θα εξετάζονται μέχρι και τις 31 Αυγούστου. Αναφερόμενος, δε, στον αντικαταστάτη του Μαϊστόροβιτς, επιβεβαίωσε πως δεν πρόκειται να κοστίσει στην «Ένωση» περισσότερες από 400.000 ευρώ

Μέχρι και την τελευταία μέρα των μεταγραφών θα διατηρεί… προς πώληση τους πρωτοκλασάτους παίκτες της η ΑΕΚ.

Όπως επιβεβαίωσε ο Σταύρος Αδαμίδης, η πολιτική του συλλόγου πάνω στο θέμα δεν έχει αλλάξει και παρά τις επαφές με Σκόκο, Μπλάνκο και Τζεμπούρ για την ανανέωση των συμβολαίων τους, τυχόν προσφορές για εκείνους θα εξετάζονται μέχρι και τις 31 Αυγούστου.

«Θέλουμε να τους κρατήσουμε, αλλά αν έρθουν μεγάλες προτάσεις θα τις εξετάσουμε. Η ΑΕΚ, όπως έχω ξαναπεί, δεν ορίζει τους κανόνες της αγοράς», ανέφερε σε συζητήσεις με εκπροσώπους του Τύπου στη Σκωτία ο πρόεδρος της «Ένωσης» -που δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του:

«Πορεύομαι με την αλήθεια και ο κόσμος θα πρέπει να καταλάβει την κατάσταση μας».

Αναφερόμενος, δε, στο θέμα της αντικατάστασης του Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς, ο Αδαμίδης, κράτησε επίσης «χαμηλά την μπάλα», επιβεβαιώνοντας πως η ΑΕΚ δεν πρόκειται να δαπανήσει περισσότερα από 400.000 ευρώ για την απόκτηση στόπερ.

«Συζητάμε με 4-5 ποδοσφαιριστές. Το ποσό που θα δώσουμε είναι κοντά στις 400.000 ευρώ τον χρόνο, κάτι που σημαίνει ότι η ΠΑΕ θα απαλλαγεί από ένα ποσό κοντά στις 500.000 ευρώ -μετά την παραχώρηση του Μαϊστόροβιτς. Η ΑΕΚ δεν μπορεί να αντέξει τέτοια συμβόλαια. Θα αποκτήσουμε έναν αμυντικό καλύτερο από τον Μαϊστόροβιτς», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος, δε, στην περίπτωση του Βαγγέλη Μόρα, εμφανίστηκε επιφυλακτικός -όχι τόσο για τις απαιτήσεις του παίκτη (με τον οποίο εξέφρασε την άποψη πως η ΑΕΚ θα μπορούσε να τα βρει), αλλά για εκείνες που προβάλλει η Μπολόνια, προκειμένου να τον παραχωρήσει.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x