Stoiximan Super League

Νοκ-άουτ ο Δέλλας

Χωρίς τον Τραϊνό Δέλλα στη σύνθεσή της θα υποδεχθεί η ΑΕΚ την Νταντί Γιουνάιτεντ (Πέμπτη, 26/8), στην ρεβάνς του υπέρ της 1-0 στην Σκωτία για τα play-off του Europa League. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς θα στερηθεί τις υπηρεσίες του έμπειρου στόπερ, ο οποίος έχει υποστεί τράβηγμα στον δεξί προσαγωγό.

Χωρίς τον Τραϊνό Δέλλα στη σύνθεσή της θα υποδεχθεί η ΑΕΚ την Νταντί Γιουνάιτεντ (Πέμπτη, 26/8), στην ρεβάνς του υπέρ της 1-0 στην Σκωτία για τα play-off του Europa League. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς θα στερηθεί τις υπηρεσίες του έμπειρου στόπερ, ο οποίος έχει υποστεί τράβηγμα στον δεξί προσαγωγό. Ο Δέλλας, που έκανε θεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο αποκλείστηκε από την αποστολή της «Ένωσης» για την αναμέτρηση με τους Σκωτσέζους.

Πρόβα ενδεκάδας στην προπόνηση της Τρίτης από τον Μπάγεβιτς. Με τους βασικούς κάτω από τα δοκάρια ο Σάχα. Οι Λαγός, Μανωλάς, Γιάχιτς και Γεωργέας από αριστερά προς τα δεξιά στην άμυνα. Μάκος-Καφές το δίδυμο στον άξονα, με τους Σκόκο και Λεονάρντο στα άκρα. Στην κορυφή της επίθεσης ο Τζιμπούρ έχοντας λίγο πίσω του τον Λυμπερόπουλο.

Οι 20 παίκτες που επέλεξε ο Σερβοέλληνας τεχνικός: Σάχα, Αραμπατζής, Μανωλάς, Νταντόμο, Αργυρίου, Λαγός, Γιάχιτς, Γκέντσογλου, Μάκος, Καράμπελας, Γεωργέας, Καφές, Μπλάνκο, Μπερνς, Λυμπερόπουλος, Σκόκο, Έντερ, Λεονάρντο, Τζιμπούρ, Ντιόπ.

Το πρόγραμμα του ΑΕΚ-Νταντί Γ.

Στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης θα πραγματοποιηθούν αύριο Τετάρτη (25/08), οι συνεντεύξεις Τύπου των προπονητών, ενόψει του αγώνα των play off του Europa League ΑΕΚ - Dundee United, καθώς και οι τελευταίες προπονήσεις των δύο ομάδων.

Ο κ. Ντούσαν Μπάγεβιτς θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στις 18.30 στην αίθουσα Τύπου του σταδίου της Νέας Σμύρνης, ενώ η προπόνηση θα διεξαχθεί στις 19.00. Οι δημοσιογράφοι μπορούν να παρακολουθήσουν μόνο τα πρώτα 15 λεπτά.

Η συνέντευξη Τύπου του προπονητή της Dundee, Peter Houston, θα πραγματοποιηθεί στις 20.30 στην αίθουσα Τύπου της Νέας Σμύρνης και ακολούθως στις 21.00 θα διεξαχθεί η προπόνηση της ομάδας. Οι εκπρόσωποι του Τύπου μπορούν να παρακολουθήσουν μόνο τα πρώτα 15 λεπτά.

Οι διαπιστεύσεις για τους εκπροσώπους του Τύπου θα δοθούν την Τετάρτη από την αίθουσα Τύπου του γηπέδου της Νέας Σμύρνης (18.00-21.00).

Λόγω της εξαιρετικά μικρής διαθεσιμότητας θέσεων στα δημοσιογραφικά θεωρεία του γηπέδου της Νέας Σμύρνης (για τα δεδομένα του συγκεκριμένου αγώνα), θα γίνει ανακατανομή στη διάθεση των διαπιστεύσεων στους εκπροσώπους του Τύπου.

Συγκεκριμένα, θα διατεθούν ως εξής:

- Αθλητικές εφημερίδες: Δύο (2)
- Πολιτικές εφημερίδες: Μία (1)
- Τηλεοπτικοί σταθμοί: Μία (1)
- Ιστοσελίδες: Μία (1)
- Ραδιόφωνα: Δύο (2) + Ένας (1) τεχνικός αν υπάρχει μετάδοση
- Φωτογράφοι: Έξι (6)

Την ημέρα του αγώνα για την είσοδο τους στους χώρους εργασίας (δημοσιογραφικά θεωρεία, μικτή ζώνη, αίθουσα Τύπου), θα πρέπει εκτός από την διαπίστευση, να επιδεικνύουν και την δημοσιογραφική ταυτότητα (ΠΣΑΤ, ΕΣΗΕΑ, ΓΓΑ), κάθε φορά που αυτή θα ζητηθεί από τους υπεύθυνους ασφαλείας. Καμία άλλη ταυτότητα ή έγγραφο δεν θα γίνει αποδεκτό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x