Stoiximan Super League

«Γλυκοκοιτάζει» Νασούτι η ΑΕΚ!

Δυναμικά στη λίστα των υποψηφίων για την αντικατάσταση του Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς «εισβάλλει» ο Κριστιάν Νασούτι! Η στασιμότητα στο θέμα του Μόρα και οι αμφιβολίες για το αν η Μπολόνια θα ρίξει τις απαιτήσεις της ενδέχεται να στρέψει την ΑΕΚ στον Αργεντινό -το «πακέτο» του οποίου μοιάζει ελκυστικό: Κοστίζει περίπου στα στάνταρ που έχει θέσει η διοίκηση (100.000 στη Ρίβερ+250.000 στον ίδιο), ενώ διαθέτει κοινοτικό διαβατήριο και παραστάσεις από το ελληνικό πρωτάθλημα από τη θητεία του στον Άρη.

Δυναμικά στη λίστα των υποψηφίων για την αντικατάσταση του Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς «εισβάλλει» ο Κριστιάν Νασούτι!

Η στασιμότητα στο θέμα του Μόρα και οι αμφιβολίες για το αν η Μπολόνια θα ρίξει τις απαιτήσεις της ενδέχεται να στρέψει την ΑΕΚ στον Αργεντινό -το «πακέτο» του οποίου μοιάζει αρκετά ελκυστικό:

Κοστίζει περίπου στα στάνταρ που έχει θέσει η διοίκηση (100.000 στη Ρίβερ+250.000 στον ίδιο), ενώ διαθέτει κοινοτικό διαβατήριο και παραστάσεις από το ελληνικό πρωτάθλημα από τη θητεία του στον Άρη.

Ο Νασούτι προστέθηκε στις πιθανές λύσεις της ΑΕΚ για το κέντρο της άμυνας έπειτα από το «ναυάγιο» της μεταγραφής του στη Γκαζιάντεσπορ (η τουρκική ομάδα φάνηκε ασυνεπής στις προκαταβολές που είχε υποσχεθεί στον ίδιο, αλλά και στη Ρίβερ).

Το γεγονός, λοιπόν, πως -πέραν των αναμφισβήτητων προσόντων του- δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής στην Ελλάδα κάθε άλλο παρά αδιάφορή αφήνει την «Ένωση», που διεμήνυσε στον μάνατζερ που τον πρότεινε να την περιμένει και να μη βιαστεί να κλείσει σε άλλη ομάδα.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x