Stoiximan Super League

Παραμένει εκτός ο Ζαϊρί

Εκτός προπονήσεων του Ολυμπιακού παραμένει ο Ζαουάντ Ζαϊρί. Ο Μαροκινός άσος δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στο πέλμα του αριστερού του ποδιού. Αν και την Παρασκευή αναμενόταν να επανέλθει σε φουλ ρυθμούς, κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό. Η σημερινή εξέλιξη μπορεί να σημαίνει πολλά, αλλά και τίποτα για την κατάσταση της υγείας του 28χρονου μεσοεπιθετικού. Μετά το διήμερο ρεπό που έδωσε ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα δοκιμάσει να «ανεβάσει στροφές».

Εκτός προπονήσεων του Ολυμπιακού παραμένει ο Ζαουάντ Ζαϊρί. Ο Μαροκινός άσος δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στο πέλμα του αριστερού του ποδιού.

Αν και την Παρασκευή αναμενόταν να επανέλθει σε φουλ ρυθμούς, κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό. Η σημερινή εξέλιξη μπορεί να σημαίνει πολλά, αλλά και τίποτα για την κατάσταση της υγείας του 28χρονου μεσοεπιθετικού. Μετά το διήμερο ρεπό που έδωσε ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα δοκιμάσει να «ανεβάσει στροφές».

Όσοι έχουν απομείνει στου Ρέντη, λόγω της απουσίας των διεθνών, αλλά και του Μοϊσές, προπονήθηκαν χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Σχετικά με τον Ισπανό μέσο, ταξίδεψε στην Βαρκελώνη διότι σήμερα θα παραχωρήσει αποχαιρετιστήρια συνέντευξη Τύπου στους φίλους της πρώην πλέον ομάδας του, της Εσπανιόλ.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x