Stoiximan Super League

Με «Πάτσα», Νασούτι, Γκερέιρο στη Φυλή

Ως ένα καλό τεστ για τους ποδοσφαιριστές που δεν έχουν πάρει μέχρι στιγμής αρκετά λεπτά συμμετοχής βλέπει τη φιλική αναμέτρηση με τον Θρασύβουλο (Σάββατο, 18.15) ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Στην αποστολή συμπεριελήφθησαν τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα, Νασούτι και Πασατζόγλου, αλλά και ο Ρότζερ Γκερέιρο.

Ως ένα καλό τεστ για τους ποδοσφαιριστές που δεν έχουν πάρει μέχρι στιγμής αρκετά λεπτά συμμετοχής βλέπει τη φιλική αναμέτρηση με τον Θρασύβουλο (Σάββατο, 18.15) ο Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Στην αποστολή συμπεριελήφθησαν τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα, Νασούτι και Πασατζόγλου, αλλά και ο Ρότζερ Γκερέιρο.

Από τους θεωρούμενους «βασικούς», ο προπονητής της ΑΕΚ πήρε στην αποστολή τους Σάχα, Λαγό, Ντιόπ, Λεονάρντο και Σκόκο.

Οι άλλοι 13 παίκτες που συμπεριελήφθησαν είναι οι Αραμπατζής, Πατσατζόγλου, Νασούτι, Νταντόμο, Καράμπελας, Αργυρίου, Ιντζόγλου, Καλαμιώτης, Φροξυλιάς, Ιντζόγλου, Έντερ, Γκερέιρο, Μπλάνκο.

Στην προπόνηση συμμετείχε κανονικά ο Πάπα Μπούμπα Ντιόπ, ο οποίος επέστρεψε από τη Γαλλία (είχε πάει να διευθετήσει ένα πρόβλημα με τη βίζα του), ενώ ο Νίκος Γεωργέας συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα.

Ενοχλήσεις στους προσαγωγούς ένιωσε ο Κώστας Μανωλάς κατά τη χθεσινή προπόνηση της Εθνικής Ελπίδων και σήμερα θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία.

Το φιλικό με τον Θρασύβουλο δεν φέρνει ευχάριστες αναμνήσεις στους φίλους της «Ένωσης». Την περίοδο 2008-09 στη Φυλή ο ουραγός τότε της βαθμολογίας έκανε μια απίστευτη ανατροπή, ισοφαρίζοντας 3-3 την ΑΕΚ που προηγούταν με 3-0 στο ημίχρονο, ενώ για τον δεύτερο γύρο στο ΟΑΚΑ χρειάστηκε ένα υπέροχο γκολ του Ταχτσίδη στις καθυστερήσεις για να αποφευχθεί νέα «γκέλα». Πέρυσι, με ένα τερμά του Καραμαλίκη στην παράταση, ο Θρασύβουλος απέκλεισε την ΑΕΚ από τον πρώτο γύρο του Κυπέλλου.

* Στις 20.30 το βράδυ της Κυριακής 12 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο της Ριζούπολης θα διεξαχθεί η αναμέτρηση ΑΕΚ-Πανσερραϊκού για τη δεύτερη αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος, όπως αποφάσισε η διοργανώτρια αρχή.

Επιμέλεια: Γιάννης Μάρκουλας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x