Stoiximan Super League

Κοιτάει μπροστά…

Αποφασισμένοι να αφήσουν πίσω την ισοπαλία () με τη Γεωργία στο Καραϊσκάκη εμφανίστηκαν οι ποδοσφαιριστές του Φερνάντο Σάντος, στην πρωινή προπόνηση του Σαββάτου. Από την πλευρά του, ο τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας είπε ότι δεν υπάρχει χρόνος για να σκεφτούν το αποτέλεσμα με τους Γεωργιανούς, αφού σε λίγες μέρες (07/09) ακολουθεί το παιχνίδι στην έδρα της Κροατίας.

Αποφασισμένοι να αφήσουν πίσω την ισοπαλία (1-1) με τη Γεωργία στο Καραϊσκάκη εμφανίστηκαν οι ποδοσφαιριστές του Φερνάντο Σάντος, στην πρωινή προπόνηση του Σαββάτου. Από την πλευρά του, ο τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας είπε ότι δεν υπάρχει χρόνος για να σκεφτούν το αποτέλεσμα με τους Γεωργιανούς, αφού σε λίγες μέρες (07/09) ακολουθεί το παιχνίδι στην έδρα της Κροατίας.

Οι διεθνείς προπονήθηκαν στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά (κλειστή για ΜΜΕ και φιλάθλους), με όσους έπαιξαν κόντρα στη Γεωργία να κάνουν αποθεραπεία και οι υπόλοιποι να ακολουθούν κανονικά το πρόγραμμα της ομάδας. Το ευχάριστο είναι ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβηλμα τραυματισμού και όλοι οι ποδοσφαιριστές βρίσκονται στη διάθεση του Σάντος. Μάλιστα, ο Πορτογάλος άφησε ελεύθερους μέχρι το βράδυ τους παίκτες να δουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα, προκειμένου να αποφορτιστούν μετά από το αναπάντεχο αποτέλεσμα.

Οι διεθνείς και ο ομοσπονδιακός τεχνικός περίμεναν εύκολα ή δύσκολα να πάρουν τους τρεις πρώτους βαθμούς, στην κούρσα της προκριματικής φάσης για τα γήπεδα της Ουκρανίας και την Πολωνίας. Σε γενικές γραμμές η Εθνική πραγματοποίησε μέτρια εμφάνιση, έχοντας κάποιες καλές στιγμές και αν ήταν λίγο πιο τυχερή θα μπορούσε να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Πλέον η «γαλανόλευκη» στρέφει στο παιχνίδι με την Κροατία την προσοχή της.

Ο 56χρονος προπονητής εμφανίζεται αποφασισμένος να διορθώσει τα όσα αρνητικά παρουσίασε η ομάδα και οι παίκτες θα κάνουν ό,τι μπορούν για να ανατρέψουν της εις βάρος τους κατάσταση. Πρώτο μέλημα του Σάντος είναι να διορθώσει το επιθετικό κομμάτι της ομάδας, η οποία έδειχνε σε κάποιες φάσεις του αγώνα να χάνει τη συγκέντρωσή και δεν πίεζε όσο έπρεπε τους αντίπαλους παίκτες. Επίσης, σημαντικό για τον Πορτογάλο είναι οι γραμμές να παίζουν πιο κοντά για να μην τρέχουν τόσο πολύ οι ποδοσφαιριστές του.

Η αποστολή της Ελλάδας θα αναχωρήσει τη Δευτέρα το πρωί (στις 11:00) με πτήση τσάρτερ για το Ζάγκρεμπ.

Η βαθμολογία του 6ου ομίλου

ΟΜΑΔΑ ΑΓ. Β. ΓΚΟΛ

Κροατία 1 3 3-0
Ισραήλ 1 3 3-1
ΕΛΛΑΔΑ 1 1 1-1
Γεωργία 1 1 1-1
Μάλτα 1 0 1-3
Λετονία 1 0 0-3

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x