Stoiximan Super League

Πολύ… πολυμετοχικός

Βέβαιος για τη γιγάντωση του Παναθηναϊκού μετά τη συμφιλίωση με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη εμφανίζεται ο Ανδρέας Βγενόπουλος. Ενδιαφέρον από αρκετούς επιχειρηματίες για συμμετοχή στη μετοχική σύνθεση και την αύξηση του κεφαλαίου. Ποιος μεγάλος επιχειρηματίας ετοιμάζεται να μπει στην ΠΑΕ. .

Βέβαιος για τη γιγάντωση του Παναθηναϊκού μετά τη συμφιλίωση με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη εμφανίζεται ο Ανδρέας Βγενόπουλος. Ο «Mr MIG» ήδη έχει δεχτεί τηλεφωνήματα από επιφανείς επιχειρηματίες, φίλους του «τριφυλλιού», που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στη μετοχική σύνθεση της ΠΑΕ. Ήδη ακούγεται ότι θα υπάρξει συμμετοχή του Γιάννη Αλαφούζου στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου που θα γίνει το 2011, ενώ υπάρχουν κι άλλα μέλη της πρώην Παναθηναϊκής Ενωτικής Κίνησης, που ενδιαφέρονται να μπουν στην ΠΑΕ.

Τα χρήματα που θα μπουν στην ομάδα φέτος και τα επόμενα χρόνια εκτιμάται πως θα της δώσουν τεράστια αγωνιστική ώθηση για να πρωταγωνιστήσει στην Ελλάδα, αλλά και την Ευρώπη και υπάρχει αισιοδοξία πως το κοινό όραμα των επιχειρηματιών θα αφήσει κατά μέρος τις όποιες διαφωνίες υπάρχουν ή μπορεί να προκύψουν μεταξύ τους.

* Οι μυϊκοί τραυματισμοί που έχουν παρουσιάσει αρκετοί παίκτες του Παναθηναϊκού φέτος έχουν προβληματίσει τους ανθρώπους της ΠΑΕ. Σύμφωνα με τη «SportDay», φημολογείται πως ίσως υπάρξει θέμα με τον Αντώνη Κέζο και γίνει πρόταση επιστροφής στον Λόρενς Έμπεν στη θέση του γυμναστή.

* Αισιοδοξία πως ο αριθμός των διαρκείας μπορεί να φτάσει ακόμη και τις 35.000 υπάρχει στην ΠΑΕ μετά την παράταση της πώλησής τους μέχρι την επόμενη Παρασκευή, λόγω του ενθουσιασμού που υπάρχει στις τάξεις του κόσμου από τις τελευταίες διοικητικές εξελίξεις.

* Περίπου 4.000 εισιτήρια θα πάρει ο Παναθηναϊκός για τον εκτός έδρας αγώνα με την Καβάλα το επόμενο Σάββατο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x