Stoiximan Super League

Αντωνιάδης: «Υπεράνω όλων ο Παναθηναϊκός»

Την άποψη ότι ο Παναθηναϊκός μπήκε υπεράνω όλων, μετά τις τελευταίες εξελίξεις στα διοικητικά εξέφρασε ο Αντώνης Αντωνιάδης. Ο «ψηλός» του ελληνικού ποδοσφαίρου τόνισε σε συνέντευξή του πως αυτό που ενδιαφέρει τον κόσμο είναι να διαθέτει ισχυρή ομάδα.

Την άποψη ότι ο Παναθηναϊκός μπήκε υπεράνω όλων, μετά τις τελευταίες εξελίξεις στα διοικητικά εξέφρασε ο Αντώνης Αντωνιάδης. Ο «ψηλός» του ελληνικού ποδοσφαίρου τόνισε σε συνέντευξή του πως αυτό που ενδιαφέρει τον κόσμο είναι να διαθέτει ισχυρή ομάδα.

Διαβάστε ένα απόσπασμα όσων δήλωσε ο Αντώνης Αντωνιάδης στον «Κόσμο του Επενδυτή».

«Έστω και καθυστερημένα, νομίζω ότι ο Παναθηναϊκός μπήκε υπεράνω όλων. Άλλωστε, αυτό που ενδιαφέρει πάνω από όλα τον κόσμο είναι να έχει η ομάδα ισχυρή διοίκηση, η οποία με τη σειρά της θα βρίσκεται κοντά στο ποδοσφαιρικό τμήμα και θα το στηρίζει. Αυτό το έκανε και με το παραπάνω η περσινή διοίκηση και ο Παναθηναϊκός έφτασε στην κατάκτηση του τίτλου έπειτα από έξι χρόνια. Είναι πάντως δύσκολο για τέτοιου μεγέθους επιχειρηματίες, όπως οι κύριοι Βαρδινογιάννης, Βγενόπουλος και Πατέρας να τιθασεύσουν τον εγωισμό τους. Προς το παρόν, δείχνουν να τα καταφέρνουν.

Αν από την αρχή οι πάντες έβαζαν πάνω απ’ όλα τον Παναθηναϊκό, όλα θα εξελίσσονταν πιο ομαλά. Η πλευρά του μεγαλομετόχου είχε όλα αυτά τα χρόνια μια πολιτική σε ό,τι αφορά την ομάδα, που κατά τη γνώμη μου δεν ήταν σωστή. Έβλεπε τον Παναθηναϊκό περισσότερο σαν εταιρία και λιγότερο σαν σύλλογο. Σε μια ποδοσφαιρική ομάδα, όμως, τα πράγματα δεν μπορούν να λειτουργήσουν με καθαρά επιχειρηματικά κριτήρια
».

Για το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα, ο κ. Αντωνιάδης δήλωσε:

«Παιχνίδια όπως αυτό με την Μπαρτσελόνα είναι από τα πιο δύσκολα μέσα σε μία σεζόν, αλλά συνάμα και από τα πιο συναρπαστικά. Τι να πει κανείς για την Μπαρτσελόνα; Είναι σίγουρα πολύ δύσκολη η αποστολή μέσα στο "Καμπ Νου", αλλά παρά το γεγονός ότι σ’ αυτό το ματς το αποτέλεσμα περνάει σε δεύτερη μοίρα, πιστεύω ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να φύγει από τη Βαρκελώνη με κάτι χειροπιαστό.

Γενικά για τον όμιλο, πιστεύω ότι ο Παναθηναϊκός είχε την ατυχία να πάρει από το τέταρτο γκρουπ δυναμικότητας την πιο ισχυρή ομάδα. Η Ρούμπιν Καζάν έχει γεμάτο ρόστερ και δεν διστάζει να δαπανά μεγάλα ποσά για μεταγραφές. Εκτός των άλλων, το παιχνίδι στο Καζάν θα διεξαχθεί Νοέμβρη μήνα, μέσα στην καρδιά του χειμώνα. Φανταστείτε συνθήκες που θα συναντήσει εκεί ο Παναθηναϊκός. Παρ’ όλα αυτά, είμαι πεπεισμένος ότι η πρόκριση στους "16" είναι μία εφικτή υπόθεση
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x