Stoiximan Super League

Το «δώρο» στον Πάντελιτς

Παρέα με τους συμπαίκτες του και την τεχνική ηγεσία θα γιορτάσει τα 32α γενέθλιά του ο Μάρκο Πάντελιτς, ο οποίος μετά την πρωινή προπόνηση της Τετάρτης θα τους κάνει το τραπέζι σε εστιατόριο του Πειραιά. Ποιο θα είναι το «δώρο» του Βαλβέρδε; Μια θέση στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού.

Παρέα με τους συμπαίκτες του και την τεχνική ηγεσία θα γιορτάσει τα 32α γενέθλιά του ο Μάρκο Πάντελιτς, ο οποίος μετά την πρωινή προπόνηση της Τετάρτης θα τους κάνει το τραπέζι σε εστιατόριο του Πειραιά.

Ποιο θα είναι το «δώρο» του Βαλβέρδε; Μια θέση στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού.

Ο Πάντελιτς δουλεύει εντατικά τις τελευταίες ημέρες, προκειμένου να καλύψει το χαμένο έδαφος από πλευράς φυσικής κατάστασης και πιθανότατα κόντρα στον Πανσερραϊκό, ο Βάσκος τεχνικός θα τον εμπιστευτεί για πρώτη φορά στο βασικό σχήμα.

Κόντρα στον Ηρακλή πήρε χρόνο συμμετοχής στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ στο ματς με την Κέρκυρα δεν χρησιμοποιήθηκε λεπτό, κάτι που σίγουρα δεν τον ικανοποίησε.

Εξάλλου, η κίνησή του μαρτυρά ότι αν και βρίσκεται λίγο καιρό στην ομάδα έχει προσαρμοστεί σε μεγάλο βαθμό στο νέο του περιβάλλον. Και η καλή ψυχολογία είναι ένα στοιχείο που μετράει πολύ, ειδικά στους επιθετικούς. Αν δεν σκοράρεις δεν κερδίζεις και την περσινή σεζόν, ο Ολυμπιακός δεν πήρε τα γκολ που ήθελε από τη γραμμή κρούσης.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x