Stoiximan Super League

Τι(ς) πταίει;

Έντονος είναι ο προβληματισμός στις τάξεις του Παναθηναϊκού όχι μόνο για το ισόπαλο απέναντι στην Καβάλα, αλλά κυρίως για το κακό αγωνιστικό πρόσωπο που παρουσίασαν οι «πράσινοι» σε ένα ακόμη ματς. Δυσαρέσκεια στη διοίκηση, ασφαλής ο Νιόπλιας. Οριστική η απόφαση για επιστροφή του Έμπεν, που αναλαμβάνει από Δευτέρα.

Έντονος είναι ο προβληματισμός στις τάξεις του Παναθηναϊκού όχι μόνο για το ισόπαλο 2-2 απέναντι στην Καβάλα, αλλά κυρίως για το κακό αγωνιστικό πρόσωπο που παρουσίασαν οι «πράσινοι» σε ένα ακόμη ματς. Κι αν στο «Καμπ Νου» υπήρχε η δικαιολογία της τεράστιας δυναμικότητας των αντιπάλων, αυτό δεν ισχύει για το ματς με τους «αργοναύτες», όπου χάρη στην εκτελεστική δεινότητα του Τζιμπρίλ Σισέ αποφεύχθηκε η ήττα.

Παρότι προηγήθηκαν νωρίς, οι πρωταθλητές παρουσίασαν πολλά προβλήματα στην ανασταλτική λειτουργία. Οι αντίπαλοι περνούσαν εύκολα το χώρο του κέντρου, ενώ το αμυντικό δίδυμο Μπουμσόνγκ-Καντέ δεν βρέθηκε σε καλή μέρα και εκτέθηκε σε αρκετές περιπτώσεις. Φωτεινή εξαίρεση αποτέλεσε ο Λουίς Γκαρσία, που όμως όσο κι αν προσπάθησε στο δεύτερο ημίχρονο, δεν ήταν αρκετός για να φέρει την ανατροπή.

Ο Νικόλας Πατέρας, που παρακολούθησε τηλεοπτικά τον αγώνα, φέρεται έντονα δυσαρεστημένος με την εικόνα της ομάδας. Οι δύο επισκέψεις του στην Παιανία και οι προειδοποιήσεις στους παίκτες μετά τη συντριβή στη Βαρκελώνη δεν έπιασαν τόπο και αν υπάρξει συνέχεια είναι άγνωστες οι συνέπειες. Πάντως ο Νίκος Νιόπλιας είναι ασφαλής στη θέση του και εξακολουθεί να χαίρει της εμπιστοσύνης της διοίκησης, κόντρα σε κάποιες φήμες που ήθελαν τον Κάρλος Κεϊρόζ (πρώην προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης και της εθνικής Πορτογαλίας) στην Αθήνα. Ο Κοζανίτης προπονητής μετά το ματς είχε στο ξενοδοχείο συζήτηση για αρκετή ώρα με τον Κώστα Αντωνίου και τον Κριστόφ Βαζέχα για τα αίτια του νέου στραβοπατήματος.

Έρχεται ο Έμπεν

Στην Αθήνα αναμένεται ο Λόρενς Έμπεν για να αναλάβει τη θέση του γυμναστή στον Παναθηναϊκό. Η διοίκηση έχει διαπιστώσει ότι η ομάδα δεν έχει τα απαιτούμενα τρεξίματα και φρεσκάδα στο παιχνίδι της και πιστεύει πως ο Ολλανδός γυμναστής, που έκανε εξαιρετική δουλειά την προηγούμενη διετία, είναι η κατάλληλη λύση. Η έλευσή του οδηγεί-κατά πάσα πιθανότητα-τον Αντώνη Κέζο στην έξοδο. Ο Έμπεν θα πιάσει δουλειά από τη Δευτέρα.

Το δράμα του Γκοβού

Ο Σίντνεϊ Γκοβού αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο του χθεσινού ματς από τον Λουίς Γκαρσία και λίγο μετά ενημερώθηκε μέσω μηνύματος στο κινητό του ότι ο πατέρας του πέθανε. Ο Γάλλος συγκλονισμένος πήρε άδεια από την ομάδα και επέστρεψε στο ξενοδοχείο, από όπου αναχώρησε με ταξί για την Αθήνα και από εκεί για την πατρίδα του.

Ανασύνταξη τώρα!

Με την επιστροφή της αποστολής του Παναθηναϊκού στην Αθήνα την Κυριακή και τις απαραίτητες ανάσες που θα πάρουν οι παίκτες, οι «πράσινοι» θα αρχίσουν να σκέφτονται τα τρία κρίσιμα ματς που ακολουθούν μέχρι τη διακοπή και τα οποία κρίνονται ιδιαίτερα κρίσιμα. Οι πρωταθλητές αντιμετωπίζουν το επόμενο Σάββατο (25/9) τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ και εν συνεχεία τον Εργοτέλη στο Ηράκλειο (3/10), ενώ ενδιάμεσα, στις 29 Σεπτεμβρίου, φιλοξενούν την Κοπεγχάγη σε ένα καθοριστικό ματς για το Champions League. Ο Νίκος Νιόπλιας περιμένει βελτίωση από την ομάδα του και… ενισχύσεις από τις επιστροφές των Σπυρόπουλου, Πετρόπουλου και Σεϊταρίδη (αργεί ακόμη ο Χριστοδουλόπουλος).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x