Stoiximan Super League

Κούπερ: «Τα λόγια είναι περιττά…»

Φανερά απογοητευμένος εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ, μετά την απογοητευτική εμφάνιση και ήττα του Άρη από τον Πανιώνιο στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης. «Τα λόγια είναι περιττά. Πρέπει να κάνουμε μία γρήγορη αποκατάσταση και μετά το ευρωπαϊκό ματς και να μπούμε στην ελληνική πραγματικότητα», είπε ο τεχνικός των «κίτρινων».

Φανερά απογοητευμένος εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ, μετά την απογοητευτική εμφάνιση και ήττα του Άρη από τον Πανιώνιο στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

«Τα λόγια είναι περιττά. Πρέπει να κάνουμε μία γρήγορη αποκατάσταση και μετά το ευρωπαϊκό ματς και να μπούμε στην ελληνική πραγματικότητα», είπε ο τεχνικός των «κίτρινων».

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του κ. Κούπερ: «Τα λόγια είναι περιττά. Πρέπει να κάνουμε μία γρήγορη αποκατάσταση και μετά το ευρωπαϊκό ματς να μπούμε στην ελληνική πραγματικότητα. Δυστυχώς αργήσαμε να μπούμε στο ματς. Δεν θέλω να υποτιμήσω τη νίκη του Πανιωνίου, που έπαιξε πολύ καλά. Κάναμε αλλαγές για να φρεσκάρουμε την ομάδα, αλλά δεν μας βγήκε. Η ομάδα μου ήταν αργή στο ματς γι’ αυτό και οι αντίπαλοι μας έκαναν περισσότερες ευκαιρίες. Η ομάδα του Πανιωνίου έκανε περισσότερες καθαρές ευκαιρίες, το μόνο που μένει είναι ότι στην ευκαιρία που δεν έπρεπε να σκοράρει έβαλε γκολ».

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x