Stoiximan Super League

«Το μεγαλύτερο ταλέντο στην Ελλάδα ο Φορτούνης»

Το μεγαλύτερο ταλέντο της Ελλάδας χαρακτήρισε ο Βαγγέλης Βλάχος τον νεαρό επιθετικό Κώστα Φορτούνη. Ο στράικερ που δεν έχει κλείσει ακόμα τα 18 χρόνια, εντυπωσίασε στον αγώνα ενάντια στην ΑΕΚ, σημειώνοντας μάλιστα ένα πανέμορφο γκολ.

Το μεγαλύτερο ταλέντο της Ελλάδας χαρακτήρισε ο Βαγγέλης Βλάχος τον νεαρό επιθετικό Κώστα Φορτούνη. Ο στράικερ που δεν έχει κλείσει ακόμα τα 18 χρόνια, εντυπωσίασε στον αγώνα ενάντια στην ΑΕΚ, σημειώνοντας μάλιστα ένα πανέμορφο γκολ.

«Είπα και την περασμένη εβδομάδα. Θεωρώ ότι είναι το μεγαλύτερο ταλέντο στην Ελλάδα. Είναι γρήγορος, δυνατός παίζει σε πολλές θέσεις και το σημαντικότερο είναι ότι έχει ποδοσφαιρικό θράσος. Θεωρώ ότι αν κρατήσει αυτό το μυαλό, πολύ γρήγορα θα υπάρξουν προτάσεις από μεγάλες ομάδες».

Ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης δήλωσε ότι ο βαθμός είναι καλός, ωστόσο πιστεύει ότι η ομάδα του θα μπορούσε να πάρει κάτι παραπάνω. Ο Αστέρας αν και προγήθηκε με 2-0, ισοφαρίστηκε, δεχόμενος και τα δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο του παιχνιδιού.

«Είναι λίγο περίεργο μετά το μας με τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ να αισθανόμαστε αδικημένοι από τον βαθμό που πήραμε. Σίγουρα είναι καλός ο βαθμός, όμως θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι περισσότερο. Η εμφάνιση που έκαναν και πάλι τα παιδιά, ήταν συγκλονιστική. Είμαι χαρούμενος γιατί μέσα στο γήπεδο βγαίνουν αυτά που δουλεύουμε. Ο βαθμός σίγουρα είναι υπερπολύτιμος στην προσπάθεια που κάνουμε για να σωθούμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Θέλω να ευχηθώ στην ΑΕΚ κάθε επιτυχία. Ξέρετε τα αισθήματα μου για αυτή την ομάδα και θέλω να της ευχηθώ καλή επιτυχία τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Ελλάδα και να συνεχίσει με νίκες»

Ο τεχνικός των Αρκάδων ανέφερε ότι ο Αστέρας έλεγξε τον χώρο του κέντρου και σε αυτό οφείλεται η καλή εμφάνισή του.

«Ελέγξαμε το κέντρο. Εκεί είχαμε υπεροπλία και κερδίσαμε όλες τις μάχες. Τα αποτελέσματα συνήθως κρίνονται στον χώρο του κέντρου και νομίζω ότι σε αυτόν τον τομέα ήμασταν καλύτεροι και για αυτό πήραμε το αποτέλεσμα αυτό».

Η κούραση δεν έπαιξε τόσο μεγάλο ρόλο σύμφωνα με τον Βαγγέλη Βλάχο, παρά το γεγονός ότι τα δύο γκολ μπήκαν στο τέλος του αγώνα.

«Εσείς δουλεύετε με μεγάλες ομάδες και βλέπετε άλλα πράγματα. Εγώ έχω παίξει σε μεγάλες ομάδες και έχω προπονήσει μικρές. Δεν νομίζω ότι ήταν θέμα κούρασης, αλλά θέμα ψυχολογίας. Δεν μπορείτε να καταλάβετε τι αισθάνεται ένας ποδοσφαιριστής όταν είναι τόσο κοντά στην πηγή. Νομίζω λοιπόν ότι το παιχνίδι χάθηκε στο ψυχολογικό κομμάτι και όχι στην φυσική κατάσταση. Είδατε ότι την ώρα που πήγα να φρεσκάρω την ομάδα, εκεί η ΑΕΚ κατάφερε να ισοφαρίσει»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x