Stoiximan Super League

Στην Αθήνα τα… παπαδοπαίδια του ΠΑΟ!

Στην Αθήνα βρίσκονται οι Εμάνουελ Σάνι και Ογκένι Ονάζι. Οι δύο Νιγηριανοί ποδοσφαιριστές, που θα δοκιμαστούν από τον Παναθηναϊκό, είναι ιδιαίτερα θρησκευόμενοι, πράγμα που αποδείχθηκε και στο αεροδρόμιο. Στο «Ελ. Βενιζέλος» δεν τους περίμεναν οπαδοί του «τριφυλλιού», αλλά περίπου τριάντα μέλη της Συναγωγής της Εκκλησίας των Εθνών, οι οποίοι και τους καλωσόρισαν.

Στην Αθήνα βρίσκονται οι Εμάνουελ Σάνι και Ογκένι Ονάζι. Οι δύο Νιγηριανοί ποδοσφαιριστές, που θα δοκιμαστούν από τον Παναθηναϊκό, είναι ιδιαίτερα θρησκευόμενοι, πράγμα που αποδείχθηκε και στο αεροδρόμιο.

Στο «Ελ. Βενιζέλος» δεν τους περίμεναν οπαδοί του «τριφυλλιού», αλλά περίπου τριάντα μέλη της Συναγωγής της Εκκλησίας των Εθνών, οι οποίοι και τους καλωσόρισαν.

«Είναι μεγάλη ευκαιρία ο Παναθηναϊκός και τον προτιμήσαμε όχι επειδή είναι μόνο ένας μεγάλος σύλλογος αλλά και η Ελλάδα είναι μια χριστιανική χώρα. Θα είναι ό,τι καλύτερο να ξεκινήσουμε από τον Παναθηναϊκό την ευρωπαϊκή μας πορεία», δήλωσε ο Σάνι, ενώ όταν ρωτήθηκε για τον συμπατριώτη του Εμάνουελ Ολισαντέμπε, είπε: «Γνωρίζω τον Ολισαντέμπε και θα ήταν χαρά μου να ακολουθήσω τα βήματα του». Ο Ονάζι από την πλευρά του είπε: «Νιώθω πολύ καλά. Είσαστε μια πολύ θεοσεβούμενη χώρα. Ευχαριστούμε τον Παναθηναϊκό που μας έδωσε την ευκαιρία».

Πάντως, εκτός από τη βαθιά τους πίστη, οι δύο ποδοσφαιριστές έχουν και άριστες συστάσεις σχετικά με τις ικανότητές τους, με τον Νίκο Νιόπλια να περιμένει να τους δει σε δράση στις προπονήσεις της Παιανίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x